| |
polater
|
Meraba arkadaslar. Benim 96 model 1.6 enjeksiyonlu Polo'm var. Arac kilometrede yaklasık 230 bin yakıyo. haftada 200 kilometreden fazla yol gittigimden benzin parası belimi bukmus durumda. Ben de bundan kurtulmak için lpg taktırmayı dusunuyorum. Gordugum kadarıyla iki çesit lpg var bi normal bir de sıralı sistem . normal lpg nin fiyatı 400 milyon cıvarı sıralı sitemin fiyatı 1250 . Aranızda lpg taktıran varsa bana yardımcı olabilir mi acaba? Hangi tarz lpg sitemini önerirsiniz, sıralı lpg nin avantajı ne. Lpg taktırdıktan sonra aracınızın perfomansı ve yakıt tuketımı nasıl degişti?
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
normalde 1,6 enjeksıyonlu bır arabanın 230 yakması normal değil sanırım,bıldıgım kadarı ıle sıralı sıstem lpg de beygır gucunde dusme olmuyor hatta motor ıcın daha faydalı oldugunu soyleyenler var,yakıt konusunda tasarruf edecegın kesın ama lpg nın her zaman tehlıke olusturacagınıda goz onunde bulundurmak lazım.hocam birde bu asagıdakı lınke bakmanı öneririm senın konu ıle alakalı acıklayıcı bilgi vermısler
http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?t=34752
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
idirawas
|
şöyle açıklayım 1250 lik sistem araçındaki piston motor blogu gibi parçaların daha uzun zaman bir dayanıklıklık saglar sonuçta lpg benzin gibi olmadıgı için yinede aşınma yapması olası 400 ytliklk sistem daha kötü onun için 1250 öneririm fiyat açısından çok rahatlarsın ama dedegim gibi lpg her zaman motor parçalarıın düşmanıdır
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
penguen
|
her türlü LPG
lpg in benzin out
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
penguen
|
bu konun uzmani bi arkdasim war foruma cagircam
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
cabin cross
|
arkadaşlar açıklamış sanırım bende paylaşmak istedim
her türlü lpg, çekmediği durumlarda oluyor tabi o zamanda anında benzin :D
LPG kullanıyorum gurur duyuyorum :)))))))))
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
penguen
|
ewet bazen arbanin cekmedigi durumlar olabilior yani motorda bi guc azalmasi kesinlikle olur ama sen haftada 200 km yol gidiosun
cekmedigi zamn hemn dügmeye basip benzine alicaksin bir turbo edasi ewriceksin arabaya :D
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
polater
|
Saolun arkadaşlar paylasımlarınız için. Buyuk ihtimalle taktırıcam , iyice kafama yatmaya başladı bu iş. Ben zaten çok fazla performans aramıyorum az yaksın , ayamı yerden kessin yeter :D .
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
~büşranıl~
|
lpg nin açılımını bilmiyorum ben :s
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
idirawas
|
likit petrol gas gibi bişey
taktır abi sen en iyisi ama 1250 ytl lik olanını öneririm
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
vulcao
|
çif enjeksiyonlu olanlardan tak hocam...
diğerinde arabanın ömrünü kısaltırsın...
|
|
~ 455 gün
|
|
| |
0doğa6
|
liquid petrol gasoline
~büşranıl~ demis ki:
lpg nin açılımını bilmiyorum ben :s
|