hande-pijialper demis ki:
sen kendını cok mu zekı zannedıyorsun bunu ancak senın gıbı g.... soyleyebılır.çok beyın varmıs cıdden
bi koca bulup evlensen de kantin kurtulsa. ben bu kadar erkek düşkünü, aşk meşk manyağı bi insan daha görmedim hayatımda kusura bakma, ondandır şaşkınlığım.
ayrıca resim nick falan değiştirsen de lennie efsanesini silemessin bu siteden :D
ayrıca anlayamadım açıkca yazar mısın? benim gibi g.. ? g'den sonrasını alalım???
12 Haziran 2007 01:29
ayaz26
o cam gibi
oluşturana dek nelerle savaşırsın ama kırılınca geri dönmez
12 Haziran 2007 02:29
zarpandit
kişi kim ki kime güvencek ne büük ukalalık,,,
12 Haziran 2007 02:38
*elfida*
bi koca bulup evlensen de kantin kurtulsa. ben bu kadar erkek düşkünü, aşk meşk manyağı bi insan daha görmedim hayatımda kusura bakma, ondandır şaşkınlığım.
ayrıca resim nick falan değiştirsen de lennie efsanesini silemessin bu siteden :D
ayrıca anlayamadım açıkca yazar mısın? benim gibi g.. ? g'den sonrasını alalım???
bence onda g.. den sonrasını yazacak g... yok:Dhahah
112 Haziran 2007 02:45
ßµ®ãk
ilişkiler de güven esastır.güvenin olmadığı yerde ben yokum.
güvenmeye ihtiyaç var dehşetle...ama birbirimizden endişelenir ve korkar olduk.Çünkü kalbimizi açınca üstüne basıp geçiyorlar.....Güvensizim denince herkes normal karşılıyor..
119 Haziran 2007 14:42
esra göksel
deiştirilebilir bir tutum olduğu gibi bence ilk andan itibarende söz konusu olabiliyor...çok iğrenç ya nefret ediyorum bi insana güvenmemekten...
19 Haziran 2007 15:06
polater
güvensizlik zamanla ortadan kalkabilir. uzun süreli ilişkilerle. insanlar geçmişte yaşadıgı kötü bir tecrübe yüzünden uzun zaman kimseye güvenemezler, güvenmek istemezler. Çünkü çok güvendigin birinden kazık yemek ikinci kez yaşanamayacak kadar acıdır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11905
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.