j... demis ki:
garsonlar fazla konuşmasın ama bi baktığında görebileceğin yada görebilecekleri kadar uygun mesafede olsun...
Hizmet Sektörü ne de olsa...
11 Haziran 2007 15:38
.mabel.
künefe hımms nasıl denir ki, :)) anlatılamaz yenir deseydiniz :))
11 Haziran 2007 15:39
*elfida*
ahahah işte bu şüperdii:D anlatılmaz ysanır yavrum gibisndenn:D:D j.. bak bunu de bidahkine.sağlam replik;)
requin_blanc:) demis ki:
künefe hımms nasıl denir ki, :)) anlatılamaz yenir deseydiniz :))
11 Haziran 2007 15:46
yalnız
Ahhhhh ıhhhhhh uhhhh Martin lets drink turkish coffee?
- adam hemen menüyü kapattı garsona i m fine dedi ben de 2 orta kahve söyledim...işte memleketten bişeyler içirdik yedirdik yine de...
11 Haziran 2007 17:10
yalnız
Bu arada adam 2 dakika önce beni aradı luxemburgtan, iyi vakit geçirtmişiz ki çok neşeliydi...Kendimi tebrik ediyorum...
11 Haziran 2007 17:16
.mabel.
ya o değil de imam bayıldı, patlıcan oturtma, dilber dudağı,kadın budu,elbasan tava.... fln nasıl çevirilir ki :))))))
içindeki malzemeler ingilizce yazıyor bazen menüde ordan anlarlar artıkın..
11 Haziran 2007 17:49
yalnız
Valla şöyle bir örnek vereyim papermoon un menüsünde pek bişey yok zaten ve sol tarafta şefin mutfağı gibi bişiyler var, şef italyan galiba ve ingilizce bilmiyor, yada o gün unuttular...:)) adam da soruyo bu ne bu ne bana yardımcı olurmusun felan...sanki italyan kız lisesinden mezunuz:))
Öyle yemek varsa Traditional Turkish Meal felan diyip geçiyorum:))
11 Haziran 2007 17:55
.mabel.
Traditional Turkish Meal demek en mantıklısı, ne muhatap olcan zaten elin adamıyla :)))))
11 Haziran 2007 18:00
yalnız
Olurmu ya londra ya gdnce adamin çiftliğndeki atlara binicem ayrica benim uluslararası referanslarmdan kendisi..Hem ülkemz insanını canayakın misafirperver güvenilir bilsin cavurlar.
11 Haziran 2007 19:01
*elfida*
salla requin fazla elit:D
requin_blanc:) demis ki:
Traditional Turkish Meal demek en mantıklısı, ne muhatap olcan zaten elin adamıyla :)))))
11 Haziran 2007 21:35
yalnız
Bi de zırp pırt tabaklar değişmeli ama öle masaya oturduğunda bi sürü tabak çatgal felan istemem, hangi çatalı nerden başlayarak kullanıcamm felan kasıyoo beni...hele yanımda bunlardan anlıyan bi hatun var da iki de bir beni uyarıyosa yemektgen kalkıp zırt pırt wc ye gitmem bundandır...kafa dinliyorum...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11891
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.