ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > restoran&lokantadan bekledikleriniz,şikayetleriniz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

luca leotardo
luca leotardo
Samimiyet ,

mesel burda oktober diye restaurant var gittigim sahibi turk, adam bizim ekip geldiginde once hosgeldiniz der tum masa ile selamlasir

garsonlara birakmadan siparisimizi alir, her menuyu her yemegi anlatir, tavsiyleri yapar,
yemek geldikten 5 dakika sonra eger lezzetinden memnun degilseniz degistirelimder,

yemekler biter, bizden olucak ne icersiniz diye sorar kahve veya icki,

ha sohbeti kisa tutar, samimiyeti seviyeli tutar zaten en iyisi o oyle vay hemserim nerden geldin falan filan ayaklari yapmaz:D

sende oyle ol:p
10 Haziran 2007 17:25   mesajın adresini al  

iy@z
iy@z
:=) o hemşeri ayağı yaş zatenn, yapmam
10 Haziran 2007 17:34   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko
bir de yemek söleyene kadar dibimde durup beni sık boğaz etmeseler ii olur. ben kararsızım kardeşim. sonra bana yanlış kararlar verdirip yemek süresince içimden küfüre zorlamayın.
 1   10 Haziran 2007 18:06   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
servis hızlı,tabaklar doyurucu,hem göze hem mideye hitap eder cins olsun:p
10 Haziran 2007 18:09   mesajın adresini al  

^^sarcoptes^^
^^sarcoptes^^
yemek öncesi orjinal aperatifler verilmesi fikrine katılıyorum...zaman olayı da gerçekten önemli,yazması mantıklı..bence restoranın ortasında büyük bi akvaryum olsun..yeşillikli bir arka bahçesi olsun,bu bahçede de ortada küçük bi fıskiye olsuni,su sesi acıktırır :)
..
10 Haziran 2007 18:51   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
hızlı servis olsun, garsonlar müşterilere sarkmasın, yemekler hijyenik ortamda yapılsın, bardaklar tabaklar çanaklar çatallar kaşıklar bıçaklar temiz yıkansın, garsonlar güleryüzlü olsun.. fiyatlar uygun olsun bi kase çorbaya dünyanın parasını istediklerinde enayi gibi hissediyoruz:/ mekan güzel olsun, sigara içilmesin yahut içilecek yer ayrı olsun.. e daha ne olsun yeter bu kadar...
10 Haziran 2007 19:07   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
tuvaletler temiz olsun yaa..
bi yerın kalıtesı tuvaletınden belli olur gibi bi yargım var..
bi mekana gireceksem tuvaletı temız mıydı dıye dusunuyorum..

lokanta diil bi de içki içilen mekansa misal.. bira içtikçe gidiosun oraya.. lazım..
10 Haziran 2007 19:13   mesajın adresini al  

blitzkrieg bop
blitzkrieg bop
yansın tüm lokantalar!!
10 Haziran 2007 19:25   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
orda çalışanlarıda hor görmemeliyiz insan gibi davranmalıyız
 1   10 Haziran 2007 19:46   mesajın adresini al  

barış baykul
barış baykul
hızlı ve temiz servis,iq su 70 in üstünde servis elemanları,menüde bulunan şeylerin mekanda da bulunması,üst üste seçtiğim 3 şey elimizde kalmadı diye yanıt alıyorsa bende elinizde kalmam çekip giderim.11 senelik tecrübelerimi paylaşırım istersen:)
10 Haziran 2007 20:16   mesajın adresini al  

asliii
asliii
servis sektoru baya zorlu bir sektor cunku insanlari memnun etmek kadar zor bir olay yok. temel gereken seyler muhakkak olmali temizlik kaliteli yemek,hizli servis vs. ama bir yonetici olarak calisanlari motive etmek kadarda onemli bisey yok. benim yaptigim bir arastirma var suanda ve cikan sonuclar hep calisanlarin motivasyonu uzerine kurulu. yani calisanini mutlu etki musterin mutlu olsun. daha sonra insanlarin ilgisini cekebilicek tarzda seyler olabilir. wireless meselaki suan baya bi ataga gecti cogu isletme bu konuda. ilginc bir menu degisik tatlar, rahat bir ortam. sigara icilmeyen bir bolumde ayrica guzel olabilir...
10 Haziran 2007 20:52   mesajın adresini al  

asliii
asliii
ek olarak calisanlarin menuye hakim olmasi onemli. bir sey sordugunda suratina bon bon bakmamasi lazim. sorunlara pratik cozumler uretebilmesi gerekir ki kargasa ve musteri kaybi olmasin
10 Haziran 2007 20:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008