kesınlıkle selcuk 5gun surdu ve kımler gelmedıkı kenan dogulu yarısmadan cıkıp gelmıstı son gun superdı ya...
10 Ağustos 2007 08:45
msu_dejawu
saliyaa demis ki:
Mezun oldum gittim hiç bir şenlik faaliyetim olmadı (hep bi finallere denk gelri yaaa)....:( bence bu forum kapatılmalı....
olanın var olmayanın var
hakkaten ya bizde öyleyiz.bana da şenlik vakti olmadı hiç..
gerçi kalmaya değecek bi halt da yoktu.4 yıldır bütün şenliklerimiz b-mb-ktu.. (3 mart kıyafet baloları dahil)
Akademi ruhu gitti zaten her sene daha bi düğün salonu havasına dönüyor bizim organizasyonlar. Her sene daha da kötüye gidiyor.. :(
15 Ağustos 2007 14:44
d3stina
Çankaya dermişim :p
17 Şubat 2008 13:42
sanja
konya bi ilke imza atta valla şebnem kenan doğulu mfö vega bayaa iyiydi
bu senede super isimler gelcekmıs selcuk kesenın ağzını açtı dimekki;;)))
17 Şubat 2008 14:00
®eobaz topaz
marmara üniv özlem tekin konseri
17 Şubat 2008 14:04
yüce ins@n
son 2 senedir mimar sinan'ın şenliğine katıldım.. rıhtımla birlikte sevgilimin yanındayken herşey pek güzeldi de bu yıl şenlik yerine evde oturup çekirdek çıtlamayı yeğlicem zaten bizim okulun şenlikleri çok iyi sayılmaz e bi de mezun oldum :)
17 Şubat 2008 21:56
bounchemistry
tabiki boğaziçi sportsfast başka hangisi olabilirki:)
29 Şubat 2008 15:12
bounchemistry
bu arada bu yılki sportsfastde müthiş olucak bence istanbuldakiler kaçırmayın mutlaka gelin hepinizi bekliyom bende orda olmaya çalışıcam:D
29 Şubat 2008 15:14
xalperx
valla en güseli diyemem ama iyiydi bizimde .uludagda bi gelenek oldu sebnem ferah nerdeyse.ama vega,manga,hayko konserleri de güzeldi
1 Mart 2008 18:55 ~ 1 Mart 2008 18:56
şipsi
bende kendi okulumu 'bilkenti' soylicem ama akşam konserler kotuydu,gunduz atmosfer guseldi,gecede yurtlarn önunde içerek sevdiğim bikaç arkadsımla sabahlamıştım mukemmel bi konserden daha iyiydi bence hacettepeyede gttim ama o da guseldi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11887
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!