yaa şimdi üzüleceksiniz ama bizde sezen aksu, kenan doğulu , şebnem ferah + bissürü santçı geldi onlarıda söylersem ayıp olur.şenliği olanı var olmayanı var:)
25 Temmuz 2007 08:18
(_sheitann_)™
Akdeniz Üni bence :)
25 Temmuz 2007 12:27
psikolojik manyak
herkesin kendi okulunu söylemesi dogal cunku cogu okulların senlik tarihleri cakıstıgından kendi şenliklerindeyken baska bir üni.nin senliginde olamıyorlar mantık hesabı
29 Temmuz 2007 18:42
çau bella
kesinlikle bilkent çok iiidi..serdar harikaydı..
7 Ağustos 2007 15:09
imamcık
en berbat karaelmas üniv ana kampüste oldu gele gele grup badem hüseyin turan geldi festivale:(
8 Ağustos 2007 22:07
rus ruleti
kesınlıkle selcuk 5gun surdu ve kımler gelmedıkı kenan dogulu yarısmadan cıkıp gelmıstı son gun superdı ya...
10 Ağustos 2007 08:45
msu_dejawu
saliyaa demis ki:
Mezun oldum gittim hiç bir şenlik faaliyetim olmadı (hep bi finallere denk gelri yaaa)....:( bence bu forum kapatılmalı....
olanın var olmayanın var
hakkaten ya bizde öyleyiz.bana da şenlik vakti olmadı hiç..
gerçi kalmaya değecek bi halt da yoktu.4 yıldır bütün şenliklerimiz b-mb-ktu.. (3 mart kıyafet baloları dahil)
Akademi ruhu gitti zaten her sene daha bi düğün salonu havasına dönüyor bizim organizasyonlar. Her sene daha da kötüye gidiyor.. :(
15 Ağustos 2007 14:44
d3stina
Çankaya dermişim :p
17 Şubat 2008 13:42
sanja
konya bi ilke imza atta valla şebnem kenan doğulu mfö vega bayaa iyiydi
bu senede super isimler gelcekmıs selcuk kesenın ağzını açtı dimekki;;)))
17 Şubat 2008 14:00
imamcık
marmara üniv özlem tekin konseri
17 Şubat 2008 14:04
japon harikası
son 2 senedir mimar sinan'ın şenliğine katıldım.. rıhtımla birlikte sevgilimin yanındayken herşey pek güzeldi de bu yıl şenlik yerine evde oturup çekirdek çıtlamayı yeğlicem zaten bizim okulun şenlikleri çok iyi sayılmaz e bi de mezun oldum :)
17 Şubat 2008 21:56
bounchemistry
tabiki boğaziçi sportsfast başka hangisi olabilirki:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11887
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.