ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
kendi üniversitem diye demiyorum, hacettepe (beytepe) şenlikleri hep çok güzel olmuştur.. :P
10 Haziran 2007 13:11
iksir
bilkent mayfest 2007 - serdar ortaç'ın geldiği cuma günü
tobb etü üni - demet akalın'ın geldiği cumartesi günü
10 Haziran 2007 13:11
iy@z
diğerlerine gitmeden objektif bi cevap vermem imkansız ama benim bildiğim tek şey var o da Bilkent'in şenliklerinin iğrenç olduğudur...
10 Haziran 2007 13:12
porcelain babé
özlem tekin konseri güzeldi ondan bizim okulunkisi fena değildi ama alkol yasaktı falan o kötü oldu,şebnem ferah nereye gitmişti orası kesin güzel olmuştur=) uludağ da 4 gün şenlik yapmış die bşeler duydum
10 Haziran 2007 13:12
iksir
eeheeeeuhehehee:D
10 Haziran 2007 13:14
iksir
ankara'da ki şenliklerde görevliydin heralde:D
ßµ®ãk demis ki:
odtu de levent yuksel,petagram ve brain storm konseri+45 likler mukemmeldi
bilkent de şenliğin son günü çimlerde party güzeldi.
odtüdeki iyiydi baya eğlenme açısından bakarsak.. ama gogol bordelloyu getirdiğine göre en iyi sabancıdır heralde.. odtüde de brainstorm konseri güzeldi..
10 Haziran 2007 13:34
anthony casso cesare
hamburg universitesindeki bok gibiyidi:D
10 Haziran 2007 13:40
seraphic
hacettepe de sabahladığımız iki gece süperdi
konserlerle ilgilenmedim pek =)
10 Haziran 2007 13:43
doktor
omü...
her konserde kavga çıktı ve yol kenarlarında sahildekinden daha fazla bira şişesi vardı...
10 Haziran 2007 13:58
uur böcüü...
bence en guseli bizim okulunkiydi... ben acaip egledn.. program akısı süpeerdiii... özlem tekiin cok bombaydıı.... we son gun levent yuksel hepimizi dagııttı gitti.... tam bi senliikti yaniii...
ben hacettepeye de gittim ewet gelenler iyiydii ama amfide olması cok kötydüü.. senlik dediğin çim alanda olur.. aynı sekilde bilkentte odeonda paralıydıı... nasıl bi sacmalıktır anlamadım ben...
10 Haziran 2007 14:07
time is money
söliyim miiiiiiiii
tabiki bizim okul hacettepe...mükemmeldi
ank ünv de levent yüksel de çok romantikti ;)
10 Haziran 2007 14:08
böcekk
daü de ii deıldı
10 Haziran 2007 14:09
d_a_l_i
en ii ankara ünv. oldu çünküüüü selik anlamını taşıyan tek okul bisdik alanımız merkesde olmamız sanatçılar gelen eglence aletleri yemklerii yarışmalar daha bi sürü sey....
hacettepenin santçıları çok iidi ama amfitiyatro olması bidiğin açıkhava konseri havasındaydı senlik deil konserddii... stantlar çok uzaktıı amfiye çıkan bi daha giremiodu fln fln ....
uur böcüününde dediği gibi EN İİ ANKARRA ÜNV..
10 Haziran 2007 14:13
mohankinasto
kesinlikle bizim okuldu..özlem süperdi..levent yuksel mükemmeldi..yavuz bingölde cok eglendik..ilk gunde biraz sorun oldu ama o da hemen halledildi..hersey cok iyiydi..bi kere gelen adamlar herkese hitap ediodu..tam bi şenlik havası vardı..lunaparkımız cok eglenceliydi..yani kısaca her sey cok güzeldi..
10 Haziran 2007 14:21
thuringwethil
ezginin günlüğü ve levent yüksel arka arkaya çok güzeldi..tabi yanına boğaz, yağmur ve alkolü de eklemek gerekli.. =)
portecho, dolapdere big gang ve aylin aslım da diğer 3 gün eğlendirdi diyebiliriz..
ama 2005 festivalinin üstüne festival tanımam açıkçası... bülent ortaçgil, kargo, yeni türkü ve sertab erener vardı 4 gün boyunca..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11887
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!