| |
2che:)
|
kadıköyde bugün öss'ye hayır mitingi düzenlenecek..
geliin gelinn :))
|
|
1 ~ 439 gün
|
|
| |
gülin l'angelo
|
alternatif olarak ne sunuluo
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
züreyy-fa
|
bizden geçti ya öss ye girecekler düşünsün =)))
|
|
1 ~ 439 gün
|
|
| |
^unforgiven^
|
terliksiz hayvan demis ki:
bizden geçti ya öss ye girecekler düşünsün =)))
|
ee katılmamak elde değil :)
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
güveeen
|
Türkiye bunu da görecek...
Kadıköy'de bugün öss'ye hayır mitingi düzenlenecek... Herkesi bekleriz
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
__seyduna__
|
istanbulda olsam gelirdim walla
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
^^^^
|
önceden haberim olsa olabilirdi=)
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
mojo child
|
nefret ediom su sinav sistemni surekli elestirenleri haa
ulan daha iyi fikriniz mi var
diploma notu olsa fark mi olcak
burasi turkiye zaten zaten univ mezunlari is bulamiyor herkes gelse ne olcak bide
turkiyede baska daha iyi sistem ne olabilir
asiri iyi hatta
biraz zorlastirsalar daha az ogrenci alsalar
oss forever
|
|
3 ~ 439 gün
|
|
| |
tırtkit
|
ben de öss yi doğru buluyorum. sınav oluyor kazanan universite okuyor. herkes üniversite mezunu olacak deil ya. sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa olur sonra.
|
|
1 ~ 439 gün
|
|
| |
tbc
|
bu eğitim temelinde öss en ideal çözüm..
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
züreyy-fa
|
türkiyeye en uygun sistem öss dir tartışmaya gerek yok =))
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
oss yerine,liselere ağırlık verilebilir ögrenci alakasız 180 soruyu çözmek yerıne yeteneklerine ve becerilerine gore bolumlere ayrılarak ve o yonde yüksek eğitim alabilir,bu sayede okulu bıtırınce okudugu bolumden pişman olan ogrencı sayısında azalma olur aynı zamanda bankalara muhendıs abanması yerıne iktisatcı ve işletmeciler yerleşir(bunu bir mühendis olarak söylüyorum)birde her şehre kasabaya üniversite acmak yerine önce mevcut bolumlere istihdam sağlanabilir.Aslında çözüm var aynı çözümün yanında rant kavgası ve ya başarısız olursa korkusu da var.
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
mojo child
|
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
2che:)
|
öğrenci hukuk okumak istiyor ama puan su bu derdi yüzünden psikoloji okumaya maruz bırakılıyor..bunun neresi adalet?
yada 12 yılda öğrendiklerini 3 saate sığdırmak ne derece mantıklı??
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
pera
|
öle veya bi sınav olmak zorunda her önüne gelen de üniversiteye alınmamalı...ki zaten kontenjan belli..elicekler işte sınav sistemi iyileştirilir o ayrı ama sınav kaldırılamaz, kaldırılmamalı...yani cem uzan yalan sölüyo:)))
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
abbas
|
Bugünkü Cumhuriyet'i okuyanlar bilir, CHP'nin sözüdür, öss'yi kaldırmak
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
mojo child
|
chp ye oy yok zaten
odp forever
|
|
2 ~ 439 gün
|
|
| |
züreyy-fa
|
burda birşey haricinde herşeye katılıyorum,sınavsız bir sistem Türk eğitim sistemini tamamen çökertir.
ßµ®ãk demis ki:
oss yerine,liselere ağırlık verilebilir ögrenci alakasız 180 soruyu çözmek yerıne yeteneklerine ve becerilerine gore bolumlere ayrılarak ve o yonde yüksek eğitim alabilir,bu sayede okulu bıtırınce okudugu bolumden pişman olan ogrencı sayısında azalma olur aynı zamanda bankalara muhendıs abanması yerıne iktisatcı ve işletmeciler yerleşir(bunu bir mühendis olarak söylüyorum)birde her şehre kasabaya üniversite acmak yerine önce mevcut bolumlere istihdam sağlanabilir.Aslında çözüm var aynı çözümün yanında rant kavgası ve ya başarısız olursa korkusu da var.
|
|
|
~ 439 gün
|
|
| |
malevolent creation
|
öss yi protesto edenleri protesto ediyorum.
|
|
~ 439 gün
|
|
| |