mustea_sami demis ki: cinselliğe nasıl alışmamış ahaha ::D
112 Mayıs 2008 15:40
joblack
1 - bakirelik tabiki namustur.
2- erkeklerde namuslu olmalıdır.
3- iki cins içinde tek ölçüt islam dinidir.
kadın yapınca orosbu , erkek yapınca çapkınlık oluyor bu yaklaşım çok yanlış, kadın kadınlığını bilecek erkeklerin evlenecez seni seviyorum vaatlerine kanıpta altına yatmayacak arkadaşlar, kimse kendini kullandırtmasın, tabi kanında orosbuluk yoksa
12 Mayıs 2008 15:53
hayal kıran
ben kadının değil erkeğin orospusundan uzak dururum.
bu ünlü bir italyan mafya babasının lafıdır.
şaka şaka ben uydurdum.
he yani evlenme fikrine güvenerekten bi erkekle bişi yaşıyan tüm hatunlar kendini kullanıdırtmış sayılır üstüne bide orospudur?
bravo seni!
joblack demis ki: 1 - bakirelik tabiki namustur.
2- erkeklerde namuslu olmalıdır.
3- iki cins içinde tek ölçüt islam dinidir.
kadın yapınca orosbu , erkek yapınca çapkınlık oluyor bu yaklaşım çok yanlış, kadın kadınlığını bilecek erkeklerin evlenecez seni seviyorum vaatlerine kanıpta altına yatmayacak arkadaşlar, kimse kendini kullandırtmasın, tabi kanında orosbuluk yoksa
12 Mayıs 2008 15:56
joblack
* hande * demis ki: cinselliğe hala alışamış bi toplumda bunu tartışmak bile salaklıktır...
not:nasıl bulmak istiyosan öyle bırak:)
cinselliğe alışmak nedemek arkadaşım ,müslüman bi toplulukta yaşıyosun ,ortalıkta müslümanım diye geziyosun sonra zinaya alışalımmı diyosun, sen gözünün beğendiğiyle yatınca namussuzluk olmuyo, biri sana tecavüz etse namuslu olursun dimi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11852
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.