| |
vernick
|
peki sorarım size abilerim ablalarım kaç kişi ikinci el bir kızla evlenmek ister?
cidden acıdım sana,kendi cinsine 2.el diyebilmek.nasıl bir eğitim aldın merak etmekteyim.
|
|
1 ~ 128 gün
|
|
| |
gameness
|
bakire hatunla evlenmem okadar antipatim var
cemmre demis ki: hangi erkek namussuz biriyle ewlenmek isterki burda atıp tutan bütün erkekler birsürü kızla yatıp kalkıyo olabilirler ama sanmıyorum ki birlikte oldukları kızlarla ewlensinler onlar sadece geçici bi heves ewliliği düşünmeye başladıkları zaman o kızlardan uzaklaşıcaklardır aklı başında namuslu saf temiz birini arayacaklardır. |
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
gameness
|
daha doğrusu antipati değilde, bence onlara güvenmek daha zor....
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
**imalısır**
|
geniş midelisin demekk ki oda ayrı bi görüş tabi
|
|
1 ~ 128 gün
|
|
| |
gameness
|
niye sen bakir erkek mi arıyosun :)
cemmre demis ki: geniş midelisin demekk ki oda ayrı bi görüş tabi |
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
gameness
|
bide bakire hatunlar sanki çok namuslu oluyo ya.. bakireysen namuslusun!! şu mantığınıza hayret ediyorum
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
vernick
|
garipmisiniz tüm dünyanız evlilik üzerine kurulmuş..birlikte geçirilicek bi hayat ve paylaşılacak milyonlarca şey var,bunun için bi imza şart mı,hadi öyle olsun herşey mi..kadınlar kendi kendilerini küçültüyorlar farkında değil.aklı başında olmayanlar bakire olmuyor demek ki.
aklı başında saf kızlarımız evlendikten sonra tüm dünyadan ellerini ayaklarını çekmeyi,ev-iş arasında mekik dokuyup modern geyşa olmayı istiyor o halde..yaptığınız şeyin arkasında durun arkdaşlar iyi veya kötü ama bu hayat sizin,1 kere geliyorsunuz yaşadıklarınızı da bu kadar dillendirip mide bulandırmayın.
cemmre demis ki: hangi erkek namussuz biriyle ewlenmek isterki burda atıp tutan bütün erkekler birsürü kızla yatıp kalkıyo olabilirler ama sanmıyorum ki birlikte oldukları kızlarla ewlensinler onlar sadece geçici bi heves ewliliği düşünmeye başladıkları zaman o kızlardan uzaklaşıcaklardır aklı başında namuslu saf temiz birini arayacaklardır. |
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
**imalısır**
|
bakire olmayan namuslumudur sence ?
kaçılın bop geldi demis ki: bide bakire hatunlar sanki çok namuslu oluyo ya.. bakireysen namuslusun!! şu mantığınıza hayret ediyorum |
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
bakire diil diye namussuz olmaz, bakire diye namuslu olmaz...
namus kavramı sadece iki bacak arası diildir bence, daa geniş bi kavram...
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
**imalısır**
|
vernick sen müslümanmısın?
eğer öyleysen hiç ahlak kurallarını öğrenmemiş duymamış kabul ediyorum veo yüzden sana cewap vermeye tenezzül bile etmiyorum
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
tutaste
|
bakire olmayan namuslumudur sence ?
bize namus nedir açıkla lütfen..
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
bakirelik adı altında bi o şeyi yapmadan neler yapanlar var çok afedersiniz bilmem kaç santimlik şey girince mi bakirelik bozuluyor ve yapmazsan namuslu oluyorsun her boku yaparken..komik gerçekten komik bence..
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
vernick
|
ahlakla müslümanlığı karıştırma..müslüman olmayanlar ahlaksızdır ifadesi çıkıyor o zaman..
cemmre demis ki: vernick sen müslümanmısın?
eğer öyleysen hiç ahlak kurallarını öğrenmemiş duymamış kabul ediyorum veo yüzden sana cewap vermeye tenezzül bile etmiyorum |
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
**imalısır**
|
çok meraklıysanız birilerinin altına yatmaya , yatrmaya bukadar geniş miğdeli olmaya........
banane yhaaa gidin genelewden bi hatun alında içiniz rahat etsin
daa ne diyim ki ben
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
|
|