ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Bakirelik namus mudur?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  31  32  33  143  144  145  146  147  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 373 - 384

tek_tabanca
tek_tabanca
volkan olmadi volkan....hep alkol...orneklere bak...faydasi vardir 1 kadehin belki ama zarari da vardir...ve hadi dedigin gibi olsun 1 kadehle kalmicaktir bu hic bir zaman ve insanin bunlarin olmamasi icin alkole ihtiyaci da yoktur bence...mantik lazim mantik...
9 Haziran 2007 03:09   mesajın adresini al  

geronimo
geronimo
polemikçi her yerde polemikçi arkadaş ülkenin dört bir yanındalar bunlar:))

hee tanrı gerçekten de güvenmemiş..hatta çölde bahtsız bedeviyi de gerçekten ayı becermiştir..atasözü öyle diyor çünkü

-glycerine-
-glycerine-
şaşı bak belki şaşırırsın.

devilsting demis ki:

başlık böle olursa forum içeriğine şaşmamak lazım :/

tek_tabanca
tek_tabanca
gylicerineydi o cevap
9 Haziran 2007 03:10   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
ben de bekaret konusunda fikrimi 5. sayfada söylemiştim zaten

w@hhshe demis ki:

ben onu bunu bilmem bence erkek de kadın da kendini evleneceği insana saklayacak iradeye sahip olabilmelidir..

yok seks ihtiyaçtır da fln fln..
tmm doğrudur..
seks bir ihtiyaçtır..
ama bu ihtiyacını ertelemeyi beceren beceriyo..
onlar nasıl kendine hakim oluyosa herkes yapabilir bunu..
aksini düşünene de saygım var ama bence iki taraf da bu konuda irade sahibi olmalıdır..

_volkan_
_volkan_
kalp damarlarini acarak, kan basincini duzenleyen, kalp atis hizini duzenleyen ve kana gerekli tum minerali icinde bulunduran tek icki kirmizi saraptir

kaldi ki,sarap Muslumanlar tarafindan bulunmustur

tek_tabanca demis ki:

volkan olmadi volkan....hep alkol...orneklere bak...faydasi vardir 1 kadehin belki ama zarari da vardir...ve hadi dedigin gibi olsun 1 kadehle kalmicaktir bu hic bir zaman ve insanin bunlarin olmamasi icin alkole ihtiyaci da yoktur bence...mantik lazim mantik...

_volkan_
_volkan_
Benim bildigim namus kavrami :

Hirsizlik yapmazsin, Baskasinin hakkini yemezsin, baskalarinin arkasindan oyun cevirmezsin, yalan dolanla milleti dolandirmazsin, vatandasin parasini calarak cebine atmazsin, 17 yasindaki gencleri 18 yasi gibi gosterip idam ettirmezsin, dinsiz diye dovmezsin, vs..vs...

bakirelik degildir
diyip son noktayi atiyorum kendim icin
9 Haziran 2007 03:12   mesajın adresini al  

tek_tabanca
tek_tabanca
yanlis olmasinin bu nedenleri ikimizde de ayni...ama ben sadece evlenecegi insana saklamak olarak gormuyorum...bu olayin baska boyutlari baska zararlari da var yani ben bunu soyledim ve dinimizde de bu boyle denmis diyerek dusuncemi belirli bir dayanaga oturtmak istedim....istemez olaydim soyle cek git sanane dinden... di mi wahhshe:))
9 Haziran 2007 03:13   mesajın adresini al  

tek_tabanca
tek_tabanca
volkan ben bakirelik namustur demedim volkan, spesifik bir olay icin namussuzluktur dedim ve akli olan nerde ne zman hangi kosulda bekaretin namus olacagini veya olmayacagini da soyledigin gibi anlar...bunu tartismaya gerek yok
9 Haziran 2007 03:15   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
abi cvp sana degildi yaw
gitmeden once, namus kavraminin benim icin ne oldugunu aciklayayim dedim

tek_tabanca demis ki:

volkan ben bakirelik namustur demedim volkan, spesifik bir olay icin namussuzluktur dedim ve akli olan nerde ne zman hangi kosulda bekaretin namus olacagini veya olmayacagini da soyledigin gibi anlar...bunu tartismaya gerek yok

9 Haziran 2007 03:16   mesajın adresini al  

tek_tabanca
tek_tabanca
ya ne bilim bende de tik oldu sanki herkes beni elestriyo saniyorum iki saattir oyle oldugu icin:))kusura bakma
9 Haziran 2007 03:17   mesajın adresini al  

keskintürk
keskintürk

katılıorum sana amaç ii insan olmak...

volkan_ank demis ki:

Benim bildigim namus kavrami :

Hirsizlik yapmazsin, Baskasinin hakkini yemezsin, baskalarinin arkasindan oyun cevirmezsin, yalan dolanla milleti dolandirmazsin, vatandasin parasini calarak cebine atmazsin, 17 yasindaki gencleri 18 yasi gibi gosterip idam ettirmezsin, dinsiz diye dovmezsin, vs..vs...

bakirelik degildir
diyip son noktayi atiyorum kendim icin

9 Haziran 2007 03:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  31  32  33  143  144  145  146  147  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 373 - 384

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008