gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - Bakirelik namus mudur?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  32  33  34  35  36  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
9a 6
9a 6

1 defa alkışlanmış (1)  9 Haziran 2007 00:36  mesajın adresini al  
porcelain babé
porcelain babé
katılıyorum..

lerneth demis ki:

bizim kadınımıza özgürlük fazla..valla
ben bugün bunu gördüm
ignorance is bliss
ben bunu öğrenene kadar mutluydum

9 Haziran 2007 00:37  mesajın adresini al  
züreyy-fa
züreyy-fa
dışarda birsürü namussuzluk varken bakireliğemi kaldı iş ?

3 defa alkışlanmış (3)  9 Haziran 2007 00:38  mesajın adresini al  
h@nde
h@nde

ya erkek olsanda eşin önceden her haltı yemiş olupta son gün diktrip gelmişsse karsına bunu nsl anlayabıleceksin.namus kavrammmıdır evet kavramdır bızım erkeklerımıze göre.çünkü bazı erkekler kızlarla bırlıkte olup kendı sevdıklerıne gelınce kadınımın,sevgılımın normal erkek arkadası bıle olamaz dıyorsa evet bakırelık toplumumuzda önemlidir.

arethusa demis ki:

bu kadar geniş davranmak bizim ülkemize 3 4 beden büyük gelir...
halka da...

en basit örneği ruslara tüm erkeklerin içi gider...peki kendi arkadaşınız,tanıdıınız,yakınınız da onlar gibi olsa?

derler ya; Allah bile güvenmemiş kızlara da belli ölçütler koymuş bekaret için...

kesinlikle dorudur..heralde ben erkek olsam da kaldıramazdım evleniceem insanın bakire olmamasını...düşünür dururdum heralde kaç kişile yattı acaba die..

güven mi? hadi cnm sende..

9 Haziran 2007 00:38  mesajın adresini al  
porcelain babé
porcelain babé
tüm bunların sebebi ne biliyor musunuz? çok sevdiğim bir tarih hocam söylerdi..biz özgürlük istemedik bize altın tepside sunuldu..isviçrede kadın daha oy kullanamazken sokaklarda pankartlarla bunun için savaş verirken biz bimlemkaçınıcı seçimimizi yapıyorduk kadınla erkek aynı kulvarda yarışıyordu,çalışıyordu derdi..evet özgürlük rahatlık batıyor kadınlarımıza..

4 defa alkışlanmış (4)  9 Haziran 2007 00:39  mesajın adresini al  
kertenkelebek
kertenkelebek

Açıklayıcıdır umarım.. Bu konu hakkında da iki görüş çıkar..Kasmanın manası yok..

eje demis ki:

bakirelik namus değildir..en azından kızlarımız bakire kalabilmek için her boku yiyip bir tek o deliği deldirmemeye çalışıp,ailesine,eşine ve diğlerine bunu göğsünü gererek ''ben bakireyim'' diye anlatabiliyorsa bu namus göstergesi değildir.kadın da erkek de cinsel ihtiyaçları var olarak doğar,böyle yaşamına devam eder.zaten bekaretin namus gibi gösterilmesi bizim adetlerimizden gelme saçma bir yaklaşım.din de gayet güzel çarpıtılıp buna uygun hale getirilebilir.çok klişe olucak ama şöyle demek isterm ben ne bakireler gördüm ruhu orospu.saygılar.

2 defa alkışlanmış (2)  9 Haziran 2007 00:39  mesajın adresini al  
arethusa
arethusa
erkekler böle derler ama kendi aralarında neler konuştuklarını da gayet iyi biliyorum...

neyse baylar bayanlar...

gidin istediğinizle istediğinizi yapın nasılsa namussuzluk değil..bekaretin hiç bi önemi yok...

ilginç gelen aileler nasıl bu kadar geniş..?

2 defa alkışlanmış (2)  9 Haziran 2007 00:39  mesajın adresini al  
züreyy-fa
züreyy-fa
kaçın kaçın birazdan burda kıvılcım çıkar :))

9 Haziran 2007 00:40  mesajın adresini al  
kutay_
kutay_
namus kavramını anlamıyorum.. nasıl namussuz olcaz biri bana anlatsa ya? :D

1 defa alkışlanmış (1)  9 Haziran 2007 00:41 ~ 9 Haziran 2007 00:44  mesajın adresini al  
porcelain babé
porcelain babé
madem bu kadar önemli erkekte de bekaret olsa öyle bi zar olsa anlarım yani..o beni beklemiş ben onu derim..ama öyle bir durum yok ki..o senin hakkında acaba kaç kişiyle yattın diye düşünürken sen de onun hakkında düşünmez misin? hani adalet..buna tek cevap istedim yaptım olabilir,başka yalanlara sığınmadan..

9 Haziran 2007 00:41  mesajın adresini al  
züreyy-fa
züreyy-fa

+1

volkan_ank demis ki:

Benim bildigim namus kavrami :

Hirsizlik yapmazsin, Baskasinin hakkini yemezsin, baskalarinin arkasindan oyun cevirmezsin, yalan dolanla milleti dolandirmazsin, vatandasin parasini calarak cebine atmazsin, 17 yasindaki gencleri 18 yasi gibi gosterip idam ettirmezsin, dinsiz diye dovmezsin, vs..vs...

bakirelik degildir

9 Haziran 2007 00:42  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
değildir.. evet diyen de umrumda değildir..

1 defa alkışlanmış (1)  9 Haziran 2007 00:43  mesajın adresini al  
züreyy-fa
züreyy-fa
ilk insanlar namussuz muydu ? =)

2 defa alkışlanmış (2)  9 Haziran 2007 00:43  mesajın adresini al  
arethusa
arethusa
bi kızın arkasından bir erkeğin o kızla neler yaptıını annatması kadar bi bayanı rencide edebilicek bişi var mıdır?
bnm erkek arkadaşım annatmaz demeyin emin olun koşa koşa gidip annatıolar...

bi kızın adının çıkması kadar kötü bişi olabilir mi?

4 defa alkışlanmış (4)  9 Haziran 2007 00:43  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
seks bir ihtiyaçtır..yemek içmek gibi..sosyalleşmek gibi..

cinselliği çok önemli bir konuymuş gibi empoze eden sistem farklı toplumlarda seksin tabulaşmasına ya da özgür olmanın tek ifade biçimiymiş gibi algılanmasına neden oluyor..

ikisinin sonu da dejenerasyon..

3 defa alkışlanmış (3)  9 Haziran 2007 00:43  mesajın adresini al  
arethusa
arethusa

9 Haziran 2007 00:45  mesajın adresini al  
kertenkelebek
kertenkelebek

arethusa demis ki:

erkekler böle derler ama kendi aralarında neler konuştuklarını da gayet iyi biliyorum...
............
...................

Nihan.. Tüm yakın arkadaşlarım erkekti bugüne dek.. Öyle çok içlerindeydim ki.. Sana şunu söyliyim.. Kendileri paşa paşa bunu yapıp hala bakire kız bekleyen erkek kendine güvensiz erkektir.. Bencil erkektir.. Ondan zaten hayır gelmez..Seni kendisiyle eşit görmeyen erkektir.. Bir kadın erkek önünde tüm eşit haklara sahiptir.. Madem cinsellik doğal bi dürtüdür.. Kadın da en az erkek kadar İSTEDİĞİ zaman yaşama hakkına sahiptir.. Hoş karşındaki evleneceğin adamsa,bunları takmayan biri olmalı ki evliliğin uzun sürsün

5 defa alkışlanmış (5)  9 Haziran 2007 00:45  mesajın adresini al  
züreyy-fa
züreyy-fa
10 dk içinde 7.sayafaya kadar yazı olacak hesaplarıma göre,bakalıım.

ya hala tartışıyomusunuz ??

9 Haziran 2007 00:45  mesajın adresini al  
damla
damla
değildir

9 Haziran 2007 00:46  mesajın adresini al  
arethusa
arethusa
kertenkelebek bnmde yakın arkadaşlarım hep erkek...

evet kaşar kızlar caziptir ama sıra evlenmeye geldiğinde kaşarlara bakmazlar...

3 defa alkışlanmış (3)  9 Haziran 2007 00:46  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  32  33  34  35  36  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008