ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > telefon mu yüzyüze görüşme mi??

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

h@nde
h@nde
telefonda konuşarak bıtırmek onlara daha vıcdanlı gelıyor kaçıyorlar.ıclerınde bıryerlerde varız ama mantık olarak duzenlı bır ılışkıdense anlık şeylerı tercıh edenler karar degıstırmekten korktukları ıcın görüşmekten kaçıyorlar:(
8 Haziran 2007 21:20   mesajın adresini al  

lacrimosa
lacrimosa
yüzyüze ayrılma saygısını göstermemek büyük terbiyesizlilktir....aynı terbiyesizlik bana yapıldı...... allah belasını versin...2.5 senenin ardından.......yazıklar olsun...
8 Haziran 2007 21:25   mesajın adresini al  

seraphic
seraphic
msn de bitirenler var bide şaka gibi...karşısındakini bıraktım kendisine dahi saygısı yok,ayıp ayıp
 1   8 Haziran 2007 21:26   mesajın adresini al  

~büşranıl~
~büşranıl~
geldi, konuştuk ortak hataları kabullendik. sonuç: ayrılmadık, daha bi bağlandık... :D oh bea, sevmesem de kopamıyorum bu da ayrı bi sorun..
8 Haziran 2007 21:45   mesajın adresini al  

rahoss
rahoss
yüzyüze tabi ki de yaf..
8 Haziran 2007 21:48   mesajın adresini al  

privacy
privacy
ilişkiyi başlatırken cesareti, bitirirken kişiliği olmayan insanlar.. başka birşey söylemek istemiyorum..
8 Haziran 2007 21:49   mesajın adresini al  

~büşranıl~
~büşranıl~
bitirirken kişiliği olmayan insanlar???????????? açıklarmısın lütfen
8 Haziran 2007 22:04   mesajın adresini al  

buç
buç
tabi ki yüzyüze
8 Haziran 2007 22:09   mesajın adresini al  

privacy
privacy
tabi acıklarım. saygı denilen sey bence göreceli unsurların dısındadır ve saygı bi insanin kisiliginin temelidir saygısız insan kisiliksizdir bana gore.. burdan suraya gelebiliriz, ayrılırken kendine de karsısındakine de saygısı olmayanlar kisiliksiz insanlardır..
8 Haziran 2007 22:10   mesajın adresini al  

~büşranıl~
~büşranıl~
evet anladım, ama herkesin kendine göre doğruları var, o yüzden ben nicedir büyük laf etmiyorum sevgilime, ayrılırsa da üzülmem ama alıştım işte ona.. bu sabır bana artı kazandırdı ve ayrılmadık,uzatmalı gidiozz
8 Haziran 2007 22:12   mesajın adresini al  

privacy
privacy

umarım nedemek istediimi gercekten anlamıssındır =)

~büşranıl~ demis ki:

evet anladım, ama herkesin kendine göre doğruları var, o yüzden ben nicedir büyük laf etmiyorum sevgilime, ayrılırsa da üzülmem ama alıştım işte ona.. bu sabır bana artı kazandırdı ve ayrılmadık,uzatmalı gidiozz

8 Haziran 2007 22:14   mesajın adresini al  

~büşranıl~
~büşranıl~
saygı göreceli unsurların dısındadır :)))
8 Haziran 2007 22:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008