telefonda konuşarak bıtırmek onlara daha vıcdanlı gelıyor kaçıyorlar.ıclerınde bıryerlerde varız ama mantık olarak duzenlı bır ılışkıdense anlık şeylerı tercıh edenler karar degıstırmekten korktukları ıcın görüşmekten kaçıyorlar:(
8 Haziran 2007 21:20
lacrimosa
yüzyüze ayrılma saygısını göstermemek büyük terbiyesizlilktir....aynı terbiyesizlik bana yapıldı...... allah belasını versin...2.5 senenin ardından.......yazıklar olsun...
8 Haziran 2007 21:25
seraphic
msn de bitirenler var bide şaka gibi...karşısındakini bıraktım kendisine dahi saygısı yok,ayıp ayıp
18 Haziran 2007 21:26
~büşranıl~
geldi, konuştuk ortak hataları kabullendik. sonuç: ayrılmadık, daha bi bağlandık... :D oh bea, sevmesem de kopamıyorum bu da ayrı bi sorun..
8 Haziran 2007 21:45
rahoss
yüzyüze tabi ki de yaf..
8 Haziran 2007 21:48
privacy
ilişkiyi başlatırken cesareti, bitirirken kişiliği olmayan insanlar.. başka birşey söylemek istemiyorum..
8 Haziran 2007 21:49
~büşranıl~
bitirirken kişiliği olmayan insanlar???????????? açıklarmısın lütfen
8 Haziran 2007 22:04
buç
tabi ki yüzyüze
8 Haziran 2007 22:09
privacy
tabi acıklarım. saygı denilen sey bence göreceli unsurların dısındadır ve saygı bi insanin kisiliginin temelidir saygısız insan kisiliksizdir bana gore.. burdan suraya gelebiliriz, ayrılırken kendine de karsısındakine de saygısı olmayanlar kisiliksiz insanlardır..
8 Haziran 2007 22:10
~büşranıl~
evet anladım, ama herkesin kendine göre doğruları var, o yüzden ben nicedir büyük laf etmiyorum sevgilime, ayrılırsa da üzülmem ama alıştım işte ona.. bu sabır bana artı kazandırdı ve ayrılmadık,uzatmalı gidiozz
~büşranıl~ demis ki:
evet anladım, ama herkesin kendine göre doğruları var, o yüzden ben nicedir büyük laf etmiyorum sevgilime, ayrılırsa da üzülmem ama alıştım işte ona.. bu sabır bana artı kazandırdı ve ayrılmadık,uzatmalı gidiozz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11843
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.