msn de çok atışıoruz yanımda olunca pısırık kedi gbi oluyoruz, görünce işte geri adım atmaktan mı korkuyorki :sss
8 Haziran 2007 20:25
2che:)
işte bende o yuzden msn dedim ya..vicdanım elvermıyo karsımda olunca..
~büşranıl~ demis ki:
msn de çok atışıoruz yanımda olunca pısırık kedi gbi oluyoruz, görünce işte geri adım atmaktan mı korkuyorki :sss
8 Haziran 2007 20:32
~büşranıl~
umutsuz vaka 5 vizyonda, izlersiniz artık beni.. paylaşırım burda
8 Haziran 2007 20:35
elisabeth vogler
ikisini nasıl kıyaslarsın?
8 Haziran 2007 20:39
~büşranıl~
telefon: umursamıyor o yüzden ama bir yandan da görünce depreşcek eskiler diye mümkün diorum görüşme: o kadar değerim warsa görüşmeliyiz diorum ama o üzülür gbi bişii
8 Haziran 2007 20:40
osge
ne olursa olsun yüsyüse konuşulması lasım böle şeylerin hem werdiin değeri beli eder hemde insan böle konuşmalarda karşısındakinin yüsündeki ifadeyi görmek ister
8 Haziran 2007 20:43
~büşranıl~
yüzdeki ifade zaten ...............
8 Haziran 2007 20:44
r.p. feynman
yerine göre değişir..
8 Haziran 2007 20:48
hayda.bre
Tabi ki de yüz yüze olması lazım o kadar iyi veya kötü anılar olup da hiç bir şey yokmuş gibi sanki sıradan birini aramış gibi ayrılmak istiyorum diyip bırakılmaz.
Elbetteki yüzüne karşı söyleyebilecek son sözü vardır :) mertse :)
8 Haziran 2007 20:51
.mabel.
yüz yüze kızım yüz yüze aaa hocan kim senin bakıım ?? :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11843
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.