ciyan demis ki:
meraba lithium
lithium a selamlar
lithium
buradyo
8 Haziran 2007 19:43
lithium
geyik yapılması dışında bende memnun deilm.. aykırı evet. kapatılmasını daha ilk sayfalarda yazmıştım çünkü saçma salak laf atanlar olcak die..
öyle..
bad religion demis ki:
böyle bir başlığa ne gerek var ki anlamadım.. kişisel başlık açmayalım diye belirtilmiş bakın forum kullanma kılavuzunda.. hem ipucunda bol bol geyik yapılıyor zaten ne güzel.. herkese tek tek başlık açmak anlamsız bence.. lithiumu element olarak açtık biz ama hehehe demeyin de şimdi..
8 Haziran 2007 19:45
boomerang ¹³
geyik herhangi bir şey üzerinden yapılabilinir.. başlığı kişi üzerine açmayıp sonra kişiselleştiren çok var di mi ama di mi?
sadece geyik.. belki lithium üzerinden belki başka bir şey..
bad religion demis ki:
böyle bir başlığa ne gerek var ki anlamadım.. kişisel başlık açmayalım diye belirtilmiş bakın forum kullanma kılavuzunda.. hem ipucunda bol bol geyik yapılıyor zaten ne güzel.. herkese tek tek başlık açmak anlamsız bence.. lithiumu element olarak açtık biz ama hehehe demeyin de şimdi..
8 Haziran 2007 19:45
ortakantin.com
- Sadece kendinizden, kendinizle ilgili sıradan bir durumdan bahsetmek için ya da arkadaşınızla konuşmak, selamlaşmak vb durumlar için başlık açmayınız.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.