immortala kesinlikle katiliyorum, o nasi filmdi oyle ya, saka gibi. bend e sonuna kadar izlemistim yane ne akla hizmetse. ama bence million dolar baby guzel baya. ama en rezalet film bence meet joe black. ydunyanin en basarisiz filmi. bi de o kadroyla yani...
6 Aralık 2005 21:52
sarimsak
ah bea yasemin, meet joe black'e kadar iyi gidiyoduk :)
bu arada heat ile ilgili müthiş bir ayrıntı: restorandaki Al pacino ile Robert de niro sahnesi %100 doğaçlamadır. (şahane film)
6 Aralık 2005 22:34
cag
valla bence de meet joe black e ayıp ettin ya, adamlar ne güzel yapmış..gerçi zevkler tartısılmaz...
bi de ben şuna şaşırdım kimse dünyayı kurtaran ( yada kurtardıgnı sanan) adam'ı dememiş..ben diim bari..yok böyle igrenç bir film...
6 Aralık 2005 22:40
sarimsak
ocfilm sayılmaz. yani "o", film sayılmaz : )
6 Aralık 2005 22:45
lucy luyi
aklıma ilk olarak en son izlediğim iğrenç bir *başyapıt geldi. türk filmi. beş salakşörler mi , beş kafadarlar mı ne , öyle bir adı vardı, hani şu hababam sınıfı ekibinin oynadığı. yarısında çıktım. gitmez olaydım. tek birşey kazandırdı film bana; filme edilebilecek değişik küfürler . o kadar. :)
7 Aralık 2005 02:31
emir
exocism of emily rose
24 Aralık 2005 03:01
abbas
komple scream serisi, i know what u did last summer ve i still know.....
24 Aralık 2005 03:19
abbas
dream catcher, the leauge of the extraordinary gentlemen, national treasure, constantin
24 Aralık 2005 03:25
nevra
hannibal(adamın beyin yediği sahne,ızgara şeklinde!olayı özetliyodu zaten..)
boys don't cry(tamam Hilary Swank tebrik edilesi,cinsiyet olayını aşmış filmde,zaten kaptı oscarı ama bu yine de bence filmin mide bulandırıcı halini kurtaramıyor)
3 Ocak 2006 02:10
sinan
İçimdeki Denizz
3 Ocak 2006 02:23
andaç
zathura
jumanjinin yapımcısından jumanjinin tıpkısı bi film daha
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1184
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.