ve de anlaşılmayan bi başlığa da baya katılım oldu bu da değişik oldu:))))
8 Haziran 2007 16:07
bad religion
biter çıkmak..
8 Haziran 2007 16:08
pera
ya hadi konuşurken yapıyorum olmadık deyimleri kelimeleri birleştiriyom doğaçlama da yazarken hiç yapmamıştım ohaa..biter çıkmak da değişik oldu yanlış oldu ama oldu:)))))
8 Haziran 2007 16:12
kupa kızı
neyse anladık sonunda :))) ee bi bakıma doğru ortakantin bağlılık yapıyo bu bi gerçek...aynı anda hem msn hem ortakantin gitmiyo o da ayrı bi mesele...
8 Haziran 2007 16:17
aslan67
o zaman hazır başlığın anlamı anlaşılmışken,başlıkla ilgili yorumları aktarmaya başlayalım:P:)
8 Haziran 2007 16:31
death metal23
vallla bende yenı uye olmama ragmen yahooodan fazla takılmaya basladım yawww basından kalkamıyom bırak fınakl haftasıda kalkamıyommmm sonucta sıgara ve alkoldan sonra guzel bır alıskanlık:):):)
8 Haziran 2007 17:14
hırpık
kantini msn'e taşımak..
o daha beter, beter..
28 Haziran 2007 17:16
the_ruach
ya asıl bende fena bagımlılılk yaptı. bilgisayar cıktı veri kurtariim die girdim o halde nete baglanabildim die ortakantine girdim:D:D:D yasasın knoppix:D
8 Haziran 2007 17:36
petite
evet ya aslında başlı başına internet kötü bişey ben artık buna kanaat getirdim beni btün işimdn alıkoyuyor
8 Haziran 2007 17:47
ceyrek
aynen katılıorum yaa çok kötü bi yer var yaa bu interneti icat eden inşallah fenerli olsun işte en buyuk bedduayıda ettim:d
8 Haziran 2007 17:55
gülin l'angelo
sınaw zamanları başa bela
diğer zamanlar iidir ya =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11837
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.