ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Bakkal Sendromu
soru sendromu bakkal
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

no control
no control
Elinde Tansaş, Migros ve dengi parakendecilerin poşetleri olduğu halde, evin dibindeki bakkalın önünden geçerken bakkal amca ile gözgöze gelince hicap duyan bir ben miyim ? Peki, ayranın litresine gene yukarıda ismi zikredilen parakendecilere nazaran 50 yeni kuruş daha fazla para ödediğinde içi giden bir ben miyim? Sonradan da, olsun bu da küçük işletmeciye bi nevi bi küçük katkımızdır diye avunan yine bir ben miyim ? Kuvvetle ihtimal değilim.

Peki sabahları bakkalın önünden geçip tramvaya doğru süzülürken bakkal amcadan “naber yakışıklı, yine süslenmişin, hehe hade bakalım?” iltifatını alan bir ben miyim ? Kuvvetle ihtimal büyük ihtimalle (- n), evet. Hehe, hadi bakalım.

4   8 Haziran 2007 03:52   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Ben de çok üzülüyorum gerçekten. Üzüntümü bi nebze olsun hafifletmek için, önünden geçerken, amca bi şey istiyor musun ? diye soruyorum..
8 Haziran 2007 03:56   mesajın adresini al  

no control
no control
içim parçalanıyo
8 Haziran 2007 03:59   mesajın adresini al  

tosi
tosi
bakkal yok bizim burda büfe var dağbaşı burası:S uzun süre oldu bakkal görmeyeli...
8 Haziran 2007 04:05   mesajın adresini al  

no control
no control
görme..insan bağlanıyoo yav.ihanet etmiş gibi oluyon adama...adam okadar seni zeytin tnekesinin üzerinde agırlasın..kah yarım ekmek arası yazlık helva,kah ekmek arası kavurmayla beslesin sen o soğuk marketten 50kurus kar edecem diye o mis gibi sevecen bakkalı sat...

ağlıcam lan
8 Haziran 2007 04:10   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
esnafları satın alan süpermarketlere duyulan antipati sandığınızdan da büyük.
kurumsal şirketler üç beş kişinin cebini inanılmaz derecede doldururken diğer çalışanları üç kuruş maaşa mahkum ediyor. kapitalizm böyle bir şey

insan, karımı nasıl arttırırım? nasıl daha ucuza satarım? diye düşünürken kafayı yedi iyice, sonuçta birbirine girdi, birbirini kazıkladı, vs.

bütün bunlara gerek var mıydı yahu insanca, hatta hayvanca yaşamaya devam etseydik, teknoloji gelişmeseydi, herkese yaşadığı yer, mahallesindeki bakkal yetseydi falan keşke
 14   8 Haziran 2007 04:18   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
adam hesap soruyo bi de..
-ne kadara aldın o suyu
-69 ykr abi
-bende 1 lira, 30 kuruş çok mu dedi yaa:S
8 Haziran 2007 04:25   mesajın adresini al  

malevolent creation
malevolent creation
ben : kinder bueno neden yok sende?
cem ağbi : amına koyim kol kadar kazık atın , borcunuzu ödemeyin , sonra kinder bueno.
ben : benim sana 300 binlira mı ne borcum var be ağbi oha.
cem ağbi : lan toptancı 30 milyonluk koliyi bana 29milyon 700 bine vermiyor.
ben : çüş onu da mazur görür artık.
cem ağbi : herkes ben mi koduğum.
ben : ağbi çüş yanımda kız var.
cem ağbi : yok kinder minder , al tadelle ye.
esra : tadelle de olur yani o kaç para?
cem ağbi : 750 bin
esra : oha amına koyim
cem ağbi : ahahahahahaha
ben : hahahahahahha
esra : şey yani , çok değil mi?

Hep kazık yeriz ama hep biz atarız.Çok pahalısınız birader a-aa hem de terbiyesiz.Marketlerde buyrun efenim diyorlar , sırf kendimi adam statüsünde hissetmek için karfura gidiyorum.
8 Haziran 2007 04:49   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
onlardaki muhabbet yoktur ama kimsede...okuldan girersin ev arkadaşı ya da artık nerde kalıyorsan ondan çıkarsın, galatasarayı kurtarırsın..her geçişte bir el sallarsın..güzeldir bakkal çakkal.. :)
8 Haziran 2007 05:31   mesajın adresini al  

°•t£ññur°•
°•t£ññur°•
valla onu bunu bilmem ne zaman bakkaldan çıksam hep yüzümde bi tebessüm oluyor
8 Haziran 2007 08:00   mesajın adresini al  

çılgın_fizikçi
çılgın_fizikçi
hımmm neden acaba bu tebessüm
8 Haziran 2007 08:10   mesajın adresini al  

~büşranıl~
~büşranıl~
veresiye de almıyor artık bizim mutlucan market
8 Haziran 2007 09:21   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008