püffffff demis ki:
ya ben değişiolar sanıorum ama köprüyü gecene kadarr:D
7 Haziran 2007 21:35
hamdidamdi
değişmesi mi gerekiyor ?? ve hangi durumdan bir diğerine değişecek önce bunu belirginleştirmeli bence.. aldatmaksa konu, aldatmayan erkek de severse aldatacak mı yani.. ya da kızın değişme durumu neden ele alınmıyor, değişmesi gereken erkek mi, ya da ben mi fazla kurcaladım.. neyse sınavlara veriyorum bunu.. :)..
7 Haziran 2007 21:39
dogujan
değişmek isteyene sormak lazım =)) ben bilmem :)
al sana bir sazan o zaman
severim en azından ben severim onun için kızlardan falan vazgeçiyorum yavaş yavaş ama değer inşallah
7 Haziran 2007 21:40
doktor
beni seven olduğum gibi sevsin
7 Haziran 2007 21:42
madişvili :)
neden değişsin ??
kişiliksiz mi ??
madem değişmesi gerekiyo neden bulaşıyosun ??
7 Haziran 2007 21:44
0doğa6
değişmemden memnun kalacaksa değişebilirim ama değiştiğimde tam performans beklemesin ot gibi bi şeyde olabilirim.Bence erkek serseri olmalı
7 Haziran 2007 21:45
h@nde
evet ben aldatan her gece başka insanlarla bırlıkte olan erkek/kadın bir gün gercekten severse değişebilirmi demek istemiştim.erkek yada kadın olması farketmez ztn ama kadın dıyınce her gece baska erkeklerle olan hayat kadını olarak anlasılıyorda ondan dolayı:)
hamdidamdi demis ki:
değişmesi mi gerekiyor ?? ve hangi durumdan bir diğerine değişecek önce bunu belirginleştirmeli bence.. aldatmaksa konu, aldatmayan erkek de severse aldatacak mı yani.. ya da kızın değişme durumu neden ele alınmıyor, değişmesi gereken erkek mi, ya da ben mi fazla kurcaladım.. neyse sınavlara veriyorum bunu.. :)..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11826
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.