ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > serkan balcı trabzon'da
trabzon karadeniz balci serkan
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

__seyduna__
__seyduna__
Şu ana kadar transferi konusunda kesin bir açıklama yapmayan Serkan Balcı bir açılışta Trabzonspor'la kesin olarak anlaşmaya vardığını açıkladı.

Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı, Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardım dedi. Memleketi Nazilli' de özel bir firmanın açılışına katılan Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile olan transfer görüşmelerinin sonuçlandığını belirtti.
7 Haziran 2007 18:46   mesajın adresini al  

benjamin_x
benjamin_x
hemşerim benim...çektiği zorlukları biliriz inşallah en ii yerlere gelir
7 Haziran 2007 18:49   mesajın adresini al  

agr@
agr@
hayırlı olsun:)
7 Haziran 2007 19:08   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
serkan balcının yerinde gökdeniz yok mu zaten gereksiz transfer...zaten begenmiorum ben o adamı
7 Haziran 2007 20:34   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
serkan balcı ve gökdeniz çok alakasız mevkiilerde
trabzon için isabetli bir transfer olmuş. Hayırlı olsun..
7 Haziran 2007 20:36   mesajın adresini al  

buraak
buraak
serkan aslında çok iyi futbolcu. fenerde tutunamadı. aynı okan burukun eski hali gibi. ben şahsen galatasarayda isterdim... ama galatasaray cihanla oynamaya çok ısrarlı.
7 Haziran 2007 20:50   mesajın adresini al  

buraak
buraak
ikiside sağda oynuyor ama biri ilerde biri geride...

maktul demis ki:

serkan balcının yerinde gökdeniz yok mu zaten gereksiz transfer...zaten begenmiorum ben o adamı

7 Haziran 2007 20:54   mesajın adresini al  

serojuniyerrr
serojuniyerrr
hayırlı olsun insallah fenerbahçedeki çirkefliklerini trabzonumuza getrmez
7 Haziran 2007 22:30   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
ya ben zaten Serkan Balcı'yı Gökdeniz'le karıştırıyodum.. çok benziyolar.. şimdi hiç izlenmez :)
 1   7 Haziran 2007 23:57   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Fenerbahçe'de fazla yararlı olamamıştı ama kalitesi belli bir futbolcu. Zamanında bir Ş.L maçında PSV'ye karşı inanılmaz bir futbol oynamıştı ancak bir daha o formu tutturamadı. İnşallah başarılı olur..
8 Haziran 2007 00:00   mesajın adresini al  

hakkaniyet
hakkaniyet
arkadaşlar bu serkan ve gökdeniz mevzuu biraz karıştı sanırım ikiside benzer oyuncular ama serkan normalde orta saha oyuncu ancak zico tarafından ısrarla sağ kanatta oynatıldı bence istenileni verememesinin sebebi bu gökdeniz ise fatih tekke varken forvet arkası oynayarak verimli olmuş ancak fatihten sonra sağ kanatta görev verilmiş ve görevini layıkıyla yapan bi arkadaşımız bu durumda serkan ortada gökdeniz sağda iii iş yapar trabzonuma başarılar
8 Haziran 2007 03:02   mesajın adresini al  

__seyduna__
__seyduna__
ya arkadaşlar serkan balcı sağbekte oynuyo gökdenizde ortsahanın sağında ve ortasında oynuyo bunu karıştıracak ne war anlamadım doğrusu
8 Haziran 2007 12:21   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008