ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
sevenler gece ölür
sarampole yuvarlanmak hiddet kizginlik renk korlugu trafik kazasi alkol seks kalp krizi tansiyon atilla the hun tuhaf ne alaka gece
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 18

°•t£ññur°•
°•t£ññur°•
geceyle ne ilgisi olabilirki.
~ 442 gün   mesajın adresini al  

ruin
ruin
bazı insanlar geceleri melankoliye kapılır..

kertenkelebek
kertenkelebek
gece düşünmek için, özlemek için biçilmiş kaftan.. yalnızsın işte..Kendinle başbaşa.. İstediğin kadar işkence edebilirsin kendine..

iy@z
iy@z
çünkü evlilik dışında bi aşk,sevgi düşünürsek gece genelde ayrı kalınır. yatakta yalnızlık çekilmez. dolunay varsa cabası
ondan sevgiliye duyulan özlem artar da artar. sabaha kadar beklemek ölüm gibi gelir sevenlere.
bundan olsa gerek
çokta alakasız ve mantıksız deil bence :)

ertu '
ertu '
geceleyin sarhos olur lagim deligine duser olsa olsa...

ruin demis ki:

bazı insanlar geceleri melankoliye kapılır..

kertenkelebek
kertenkelebek
Kişinin acı çekmek istemesiyle doğru orantılı ya bu acı çekme.. Ben şundan bi ay öncesine kadar tüm gece sabaha kadar oturur, nerde işkence şarkı var açar onları dinlerdim.. Şimdi mi ?Fosur fosur uyuyorum.. Ya da açıyorum şöyle kafamı dinlendiren bi parça.. Ohhh.. Ben geceleri yaşıyorum artık arkadaş..Geceleriiiiiiii :))

^unforgiven^
^unforgiven^
bi laf vardı..

Gece midir insanı hüzünlendiren ? Yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen ?...

doğru olsa gerek..
 1   ~ 442 gün   mesajın adresini al  

hebelo
hebelo
sarampole yuvarlanmak hiddet kizginlik renk korlugu trafik kazasi alkol seks kalp krizi tansiyon atilla the hun tuhaf ne alaka gece

işte budur, :D
 1   ~ 442 gün   mesajın adresini al  

privacy
privacy
gecenin siyah perdesi gözümüze elmas gibi gösterilen dünyanın pisliklerinin üstünü örtünce gözümüz içimizi görür, işte 'o' nu görür... onu gördüğü an ölür...

porcelain babé
porcelain babé
muhahah bu çok salak bi şarkıydı biz yurtta hep bi ağızdan söylerdik geçen sene:D

gülin l'angelo
gülin l'angelo
çoğu geceler bilirim düşünmeden uyuyabileim die televizyonu açık bırakarak uyuduğum..

trojan
trojan
cunku gece gelir aklina gun icinde gelmeyen ve gelmemesi gereken seyler..aklina takmaman gerektigini bilirsin ama yinede iskence edersin beyin hucrelerinle kendine..

pessoa
pessoa

Seven insan gece yalnız kalır ve hep sevdiği düşünür bundan olsa gerek kanımca

tennur demis ki:

geceyle ne ilgisi olabilirki.

&limon&
&limon&
gece yalnız kalırsın, okul, iş güç olmaz..o ve sen..işte o olmassa gece ölürsün...

yoksa geceyle ne alakası olsun=)

yaşayan bilir:D

?!
?!
tüm sebep gecenin karanlığı belki de

omlet
omlet
gece her rengi her varlıgı kapatmasına ragmen insan icindeki hisleri kapatamıo..o yusdende gecenin yeri farklı olabilir..
~ 441 gün   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
uygundur... :)))) (başlığa ithafen)

purepoison(can):):)
purepoison(can):):)

aynn kardeş sanki içimi anlattın he:D

kertenkelebek demis ki:

Kişinin acı çekmek istemesiyle doğru orantılı ya bu acı çekme.. Ben şundan bi ay öncesine kadar tüm gece sabaha kadar oturur, nerde işkence şarkı var açar onları dinlerdim.. Şimdi mi ?Fosur fosur uyuyorum.. Ya da açıyorum şöyle kafamı dinlendiren bi parça.. Ohhh.. Ben geceleri yaşıyorum artık arkadaş..Geceleriiiiiiii :))

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 18

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008