ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ilk baştaki 4 taneyi bilmiyorum ama ondan sonrakileri kesinlikle hatırlıyorum :D dolmasını beklerken derse gitmeme nedeni bile olabilcek video :D
16 Haziran 2007 12:47
mona roza
yüklense bi..7dkdeyim daha çıkmadı bi aşina
6 Haziran 2007 12:55
pera
valla çoğunu hatırlıyorum net olarak ama bi taraflardan çıkarıcamj şimdi die de bakıyorum diğerlerine..ama bak burda yok bi tane vardı kızlar iyi bilir..beverly hills die bianca vardı, lark vardı troy vardı...barbie nin çizgi dizisi gibi bişidi...bianca lark dan daha güzeldi ama kötü die hepimiz lark olmak isterdik...çok güzeldi vyaw...ben bulsam şu çizgi filmlerin dvd lerini de bütün yaz izlesem....
6 Haziran 2007 13:11
p.* selin akay*
ya hepsi erkek cisgi filmleri ama uhuhuhuh, ben izleyemezdim hic korkardim bunlardan. zaten cakisirdi hep hanim hanimcik cisgili filmlerle:)
6 Haziran 2007 13:16
p.* selin akay*
beverly hills in birkac bolumu var bende yegenime verdim geri alabilirsem eger :)))
6 Haziran 2007 13:17
mona roza
4 tanesini hatırlıyorum bende..
evet beverly hillsi çok net hatırlıyorum
6 Haziran 2007 13:17
pera
dimi ya çok erkeksi olmuş yalnız müzikler harika bence...
nese youtube a bakın bi beverly hills teens diye orda fragman var ah eski günlere döndüm yaww...biz kızları daha küçüklükten böle lükse düşkün hale getiriyolar bak görüyo musunuz...:)))))))))))onlar gbi oynuyoruz özeniyoruz onlara..aman biri çıkıpta bunları izleyen kızlar büyüyünce de paris hilton a özenirler demez umarım:))))))))))))
ama çok güzeldi yaw...
6 Haziran 2007 13:29
pera
hadi şimdi başlık açmıyım ama aklıma gelmişken söylkimm 90larda bikaç gençlik dizisi vardı bilmem hatırlar mısınız..beverly hills vardı sora müthiş ikizler gibi bişi vardı hani brt die bi kanal varken orda oynardı yıl 97 çok ii hatırlıyorum...ben bayılırdım o kızlara.liz ve jes bombalardı..anastasia var ya şarkıcı ben ona benzetirdim...hatta power rangers da oynayan çocuk beyaz ranger olanı jessica nın sevgilisi olmuştu bi sezon da...ve de her sezon da saçlarını değiştiriyolardı bu ikizler:)))))))))))
6 Haziran 2007 13:31
mona roza
ben şeker kız candy deki terry ye aşıktım
6 Haziran 2007 13:33
pera
terry dimi aşkım o da benim ama ondan önce antony vardı...antony den sora candy fena yozlaşmış yaw:)))))))))))hatta baya kötü konuşuyolar camia da onun için:))))
6 Haziran 2007 13:37
mona roza
antony çok soğuktu hem sarışın..
terry melez güzeliydi ; )
6 Haziran 2007 13:42
pera
terry daha taştı doğrudur peki ya eni nin kaltaklığına ne demeli...candy tanımazdan geldi o ingiltere deki okulda, ama yok onun ne mal olduğu yetimhande belliydi, candy gitmemek için türlü numaralar yaptı, aileyi reddetti ama sora eni giti o aileye nankör yaw:)))))))))))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.