ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
tesis of the eglence kum gunes yaz
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

:.cevriye.:'hopeful'
ya bu dokuz eylül kampına hiç gideniniz var mı güzel mi acaba
gitmeyi düşünüyorum da..
~ 461 gün   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
:)) ben gidiyorum ama harita alma kamp stajı için zorunlu olarak, 6 eylülde orda olacağım. gidenler güzel diolar ama zorunlu olmasaydım gitmezdim sanırım...

kamp stajı mı nasıl yani??

cigdém
cigdém
yani şşöle, ben jeoloji müh. okuyorum, zorunlu olarak bir kez jeolojik harita alma kamp stajı yapmamız gerekiyo. bunun içinde bizi okulun kampına götürüyorlar ve bi de bu 12 günlük peryod için 330 ytl alıyorlar bizden :) yani ders için gidiyorum..

lord of drinks
lord of drinks
hiç bilgim yok ya nası bişey anlatsanıza?

şarlo
şarlo
yaa birisi anlatsın şu olayı...ne yapılır ne kadar surer ne yenir ne içilir güzelmııdr...falan fılan

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
ohoo 2 senedir ordayım ben ama bu sene gitmicem gari bay geldi hangi dönemde gittiğine bağlı benim dönemim çok güzeldi(3.dönem)zati türkçecilerin çoğu orda oluyooo sakın 4'e gitmeyin baya ailelerle tatil yapmak zorunda klıyonuz çoluk çocuk cümbür cemaat:S 9 dan sonra herkes uyuyo falan o kadar iirenç yani personelli olunca!bi tek discosu çok kötü seyyar disco ama sorun diil yan taraftaki 5 yıldızlı otelin discosuyla anlaşın 2'den sonra orda takılın ya daa kapmpı geçince(baya bii geçince=)budha die bi yer war çarşamba günleri giriş 25ytl.içkiler sınırsız cumartesi de köpük partisi oluyor (süpeeerrrrr ben gittimmm =)arabanız warsa pashaya gidin o da gümüldür tarafında orası da güzel bir yer ;)

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
bu arada kamp 8 gece 9 gündür sabah-öğle akşam yemek çıkıyor orda we yemekler harika cidden çok sağlıklı.sahildeki barda duran amcaları özellikle ramazan amcayı kafalamaya bakın gecenin ilerleyen saatlerinde sewdii insanlara beleş içki weriyodu hatta biz barmenlik yapıyoduk =))denizi de güzel fena sayılmaz ama birden derinleşiyor iyi yüzme bilmeyenler için biras tehlikeli olabiler...odalar klimalı.sıcak su akşam 22.00a kadar war.oyun salonları war televizyon salonları hatta internet cafe bile war.amaa bence taile geldiyseniz internete televizyona gerek bile yoq bol bol arkadaş edinip hemen kaynaşmaya we bol bol gezmeye bakın.biz odaları bi tek duş almak için ve üstümüzü değiştirmek için kullanıyorduk =)

çilekk
çilekk
deü nün kine gitmeye hiç fırsatım olmadı ama üniversite-gençlik kampları çok eğlencelidir
zaten herkes kaynaşmak arkadaş olmak için gelir
sanırım seferihisarda okulun kampı tam yerini bilmiyorum
gitmeyi düşünüyorsanız hiç zaman kaybetmeyin derim
hele birde arkadaş grubuyla giderseniz off tadından yenmez (:
bi de ne zaman başvurmak lazım benim niye haberim olmuyor :D

hakan dinçer
hakan dinçer
vala süper oluyomuş ha :))
gidilsemi keşke :P

cadii
cadii
evet kampa gidelim ne zamanmış?
~ 460 gün   mesajın adresini al  

okulun sitesinde var tarihleri..
yavv gidecem ama kimse yok gidecek:(
~ 459 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008