ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Supriz olarak degerlendirdikleriniz var mi? Akrabasi falan siralamaya giren var mi?
Genel veya ozel olarak yorumlariniz neler?
Mesela Tatlises ` in genc parti adayligi en buyuk surprizlerden bence
4 Haziran 2007 23:40
arethusa
anneciim her tarafı şarkıcılar bastıı
4 Haziran 2007 23:41
comandante
İzmir'den oy verirken açıkcası hiç bir tereddütümüz kalmadı. Güldal Mumcu hanımefendi olabilecek en doğru aday oldu.
4 Haziran 2007 23:42
mojo child
evet en cok ib sasirtti beni
keske bagimsiz olsaydi
gp ye gecilir mi be
biraz renk gelirdi meclise:D
neyse baraji gecmeycek ki umarim gecmez
4 Haziran 2007 23:43
iksir
adam önce reklamını yaptı bnei kim alır die bekledi, kimse almayınca cem uzana yapıstı
pyjamus& demis ki:
4 Haziran 2007 23:43
züreyy-fa
ben şok oldum bu olaya,yani Urfa'dan bağımsız aday olacam diye tutturmuştu nerden çıktı bu iş şimdi,gerçi cem uzanda ibo da dokunulmazlık için uğraşıyoya zaten pekde şaşırmamak lazım,bozacının şahidi şıracı.!
4 Haziran 2007 23:44
arethusa
ibrahim tatLıses sayesinde genç partide mecLise girmi$ oLucak...
pyjamus& demis ki:
Arkadaslar listeler bugun verildi YSK ya.
Supriz olarak degerlendirdikleriniz var mi? Akrabasi falan siralamaya giren var mi?
Genel veya ozel olarak yorumlariniz neler?
4 Haziran 2007 23:46
comandante
Bu arada Alparslan Türkeş'in oğlu tekrar MHP'ye döndü ve aday oldu. Bu eski ülkücüler için tekrar MHP'ye dönüş anlamı taşıyabilir. BBP milletvekili adayı göstermeyerek seçimlere girmeyeceğini gösterdi bu da yine MHP'ye artı puan sağlayacaktır. Barajı rahat rahat aşacak gibi görünüyor MHP'de.
4 Haziran 2007 23:48
iksir
ibrahim tatlıses kim ya, bence cem uzan yenı bı banka kursaydı eskisi gibi %160 dan faizli ooooo tek basına iktidardı:D
4 Haziran 2007 23:48
iksir
mhp asacaktı bu secımlerde gidisatı iidi belli oluodu
4 Haziran 2007 23:49
comandante
Ayrıca SP'de Necmettin Hoca'yı aday göstermiş. Necmettin Hoca belki SP'yi meclise taşıyacak oyu getiremeyebişlir ancak seçim çalışmalarında aktif olabilirse baya darbe vuracağı kesin AKP'ye
14 Haziran 2007 23:53
p.* selin akay*
cem uzan uydu satin aldi, sadece kendi kanallarini koyacak. ibrahim tatlises hayatinda ilk kez dogru bir is yapti. cem uzan zeki adam:) bunu hep soyluyorum ben.
aday listelerinde listede olanlar degil de istifalar cok enteresan geldi. bazi insanlar beklenmedik kadar onurlu davranabiliyorlar.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11768
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.