duygulanman güzel ama acaba aynı şeyi mi anladık ben onu anlayamadım!demek istediğim bu şekilde sınıflama yapmayın yani sonucunda herkes hakettiğini bulur bu dünyada.öyle eğlenilcek kız diye küçümsemeyin herkesten çok namuslu da çıkabilir namussuzda...
14 Haziran 2007 16:18
0doğa6
eğleneceğinlede evlenebilirsin yeterki gönüller bir olsun ne farkeder karşındakinin neyini sevdiğine bağlı neyi olmadığına değil
14 Haziran 2007 16:20
dogujan
namus abidesi gibi kendini gösteren kızların gerçekten ööle oldukları ne malum?teknoloji ilerledi herşeyin çözümü var ve kız zekasını da kullanırsa bu iş oldu demektir!!
ben bunu demek istemiştim ama
4 Haziran 2007 16:21
nuisance
ya erkekler neden evlenebilecekleri kızlarlaeğlenmeyi tercih etmezler? bir de aldatıp sonra onlar eğlencelik bahanesinin arkasına saklanmıyorlar mı sinir oluyorum
4 Haziran 2007 16:22
arethusa
erkekler bu genellemei tüm bayanlar üzerinde yapmıo ki...
kaşarlar üstüne alınsın bırakın...
onlar da zaten ya yola gelirler ya da evde kalırlar..
nebİlee
sana kesinlikle katılıyorum...
şekeyy pancayııı=) demis ki:
KÖLE KRAL!!!
duygulanman güzel ama acaba aynı şeyi mi anladık ben onu anlayamadım!demek istediğim bu şekilde sınıflama yapmayın yani sonucunda herkes hakettiğini bulur bu dünyada.öyle eğlenilcek kız diye küçümsemeyin herkesten çok namuslu da çıkabilir namussuzda...
nebİlee
allahım sonunda uygar bir erkek buldum...
doa demis ki:
eğleneceğinlede evlenebilirsin yeterki gönüller bir olsun ne farkeder karşındakinin neyini sevdiğine bağlı neyi olmadığına değil
4 Haziran 2007 16:23
0doğa6
allahım sonunda uygar bir erkek buldum...
:)
4 Haziran 2007 16:25
şekeyy pancayııı=)
bunu neyin üstüne söylemek istedim biliyor musun etrafta evet bazen çok ahlaksız kızlar olabiliyor bizim savunmamız onlara değil ama bu kadar yok evlenilcek kız yok eli eline değmemiş kız diye yola çıkmayın aldığınız insan her haltı yiyip sonradan bu yola başwuran biri de olabilir sizin haberiniz bile olmaz...zaten bu dewirde benim elime el değmedi diyen de yalan söyler abii herkesin değer yargılarını kendine karşı olan saygısını zedelemeyecek şekilde yaşadığı bir geçmişi vardır...
köle kral demis ki:
namus abidesi gibi kendini gösteren kızların gerçekten ööle oldukları ne malum?teknoloji ilerledi herşeyin çözümü var ve kız zekasını da kullanırsa bu iş oldu demektir!!
ben bunu demek istemiştim ama
4 Haziran 2007 16:26
dogujan
kaşar bir kızla hangi salak evlenmek ister zaten
ben böyle bir salak tanıyorum ama
4 Haziran 2007 16:30
ertu '
Bole bı ayrım olamaz, ben evlenecegim ve eglenecegim insanin ayni kisi olup en yakin arkadasim olmasini yeglerim...
cunku isin icine ikiden fazla kisi girdi mi bok oluyor :P
4 Haziran 2007 16:30
nebİlee
ayrıca böyle kız arayacağınıza siz önce kendinize bakın ya,,,
hangi kızın kalbini kırdınız, hangi kızın hayaliinin içine sıctınız, hangi kızın duygularıyla oynadınız, geride ne evlenilecek kızları bıraktınız da evlenilecek kız kriteri oluşturdunuz?
ya siz önce evlenilecek erkek misiniz onu bi düşünün...
sonra öyle temiz kız bulmak kolay.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11754
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.