hayır senin gibi düşünen insanlar tabularından kutulup, her iki tarafa da eşit hak tanımaya çalışırsa, biraz bayanlara saygı gösterirse bu böyle gitmez.
ama sizin gibi bireyler varoldukça zor işimiz.
allah senin evleneceğin kadına yardım etsin.
__seyduna__ demis ki:
malesef içinde bulunduğumuz ortamdan dolayı erkekler yaparsa suç olmuyo bunun sebebide biz deiliz ne yazık ki bizden öncekiler çünkü insanlarımızın kafasına böööle yerleşmiş böööle gider
24 Haziran 2007 15:55
nebİlee
ay kızlar kendinize gelin yaaaa
erkek yaparsa elinin kiri olur, kadın yaparsa .... olur....
nasıl bi düşünce bu yaaaa... lütfen kızlar ben her kızın yaptığı şey doğrudur demiyorum tabiki ahlaksız kızlar var ama ahlaksız kızların var olması için ahlaksız erkekler de var olmak zorunda.
lütfen ya böyle bayanlar varsa böyle erkekler de var.
4 Haziran 2007 15:59
soulreaver
some marshmelow
evt bunu kızlara sormak lazım neden çıkmadı...**
**neden hepsi menfaatçi , egoist , çıkarcı , iki yüzlü , yalancı , sahtekar kişilik...*
*herşey dış görünüşe , tipe , yakşıklılığa mı bağlı...Kendi Egosunu Tatmin Etme , Hemcinslerine Boy Gösterme Mi...???
( genellemedir yanlış anlaşılmasın...)
nebİlee
tüm yükümlülüğü bayanlara atıp, bayanlar ahlaksız diyemezsiniz.
öcüüüüü
Titizlik hastalığına yakalananların genellikle gizli kriminallerden çıkması gibi, evlenmek için en saf kızları arayanlar da en hızlı çapkınlardan mı çıkıyor?
can dündar
ben demedim bi erkek dio bunu:D
4 Haziran 2007 16:01
nebİlee
ben böyle kızlar yok demiyorum ama böyle kızların yanında, sadece belinden altını düşünen, tek derdi bir kızı yatağa atmak olan, karşındaki kızın duygularını hiç düşünmeyen, aşkı sevgiyi hiçe sayan, seviyorum dediği kızı aldatan sürekli yalanlar uyduran sahtekar erkeklerde var. ben öyle kızların var olmadığını iddia etmiyorum ama öyle kızların olmasında erkekler de bayanlar kadar suçlu diyorum.
(genellemedir yanlış anlaşılmasın)
soulreaver demis ki:
some marshmelow
evt bunu kızlara sormak lazım neden çıkmadı...**
**neden hepsi menfaatçi , egoist , çıkarcı , iki yüzlü , yalancı , sahtekar kişilik...*
*herşey dış görünüşe , tipe , yakşıklılığa mı bağlı...Kendi Egosunu Tatmin Etme , Hemcinslerine Boy Gösterme Mi...???
( genellemedir yanlış anlaşılmasın...)
14 Haziran 2007 16:03
arethusa
neden bu kadar üstüne alındığını anlayamadım..
14 Haziran 2007 16:08
şekeyy pancayııı=)
neden alınmasın ki o bir bayan,sen de bayansın ben de!! erkekler her haltı yapıyor sonra da eğlendim şimdi sıra ewlenmede!kendi cinsinle ilgili bu tarz eğlenilcek kız terimi hoşuna gitmiyordur inşalah??:SS
gerçekten gamsız olan umrumda bile değil diyen insanları savunmuyoruz zaten,duygularının we güwenmenin kurbanı olan insanlardan bahsediyoruz bu muamele onlara da yapılıyor!!
4 Haziran 2007 16:13
soulreaver
*Kızların Kız Arkadaşları Çok Olmaz...Erkektir Genelde Arkadaşları ; Neden Daha İyi Anlaşıyoruz Diye.Kıskançlık ve Çekemezliğe Dayanıyor...
Hak Eden Kız Var ; Hak Etmeyen Kız Var...(Ne Demek İstediğim Gayet Açık)**
**Kadınlar Herşeyin Sebebidir , Eski Birkaç Savaş , Kıskançlık vs...
Kadın Düşmanı Değilim Ama Eskiden Erkeklerden Korkarlardı Artık Kızlardan Korkuyorlar Ki Bende Öle...Şeytan Gibiler...
Dişi köpek Kuyruk Sallamazsa Erkekler Peşinden Koşmaş veya Ona Göre Davranmaz, Yine Kızlar Sebebi.Ayrıca Erkeklerin Doğasında Sex Vardır Üremeye Yönelik...Bu Erkek Metabolizması ; Sapıklık veya Aklı Şeyinde Olmak Değil...
*Aranan Kızı Ararlar ; Hemde Çok Güzel Ararız...!!!
( Genellemedir Yanlış Anlaşılmasın...)
24 Haziran 2007 16:13
dogujan
bunları bir kızdan duymak beni duygulandırdı
şekeyy pancayııı=) demis ki:
bunu belki siz erkeklerin kabul etmesi kolay değil ama namus gerçekten beyinde biter.siz her haltı yiyosunuz daa sonucunda kimle ewlenmeyi planlıyorsunuz ki?namus abidesi gibi kendini gösteren kızların gerçekten ööle oldukları ne malum?teknoloji ilerledi herşeyin çözümü var ve kız zekasını da kullanırsa bu iş oldu demektir!!
4 Haziran 2007 16:14
nebİlee
üstüme alınmıyorum sadece erkeklerin tüm bayanlar üzerinde böle bi genelleme yapmalarına ve kendilerine süttüen çıkmış ak kaşık muamelesi yapmalarına sinir oluyorum.
bence de gerçekten ahlaksız kızlar var ama erkekler de hiç az kalır yanı yok hani. şunu bi kabul etseler rahatlıcam.
arethusa demis ki:
neden bu kadar üstüne alındığını anlayamadım..
4 Haziran 2007 16:14
purplepain
bu ayrım neye göre yapılıyor?
pekala da çok iyi eğlendiğin içip gezdiğin tozduğun kız da çok iyi bir anne olabilir yada ev hanımı...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11754
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.