dikkat edersen hiç hakaret etmedim ama sen terbiye sınırlarını zorladığının farkındamısın
4 Haziran 2007 19:34
pera
yok çok zor bunları eğitmek diye eğitimden vazgeçersek halimiz daha da kötüleşir kadınlara dayatılmak istenenler belli,ortada...biraz mücadeleci olmak lazım..bugün bile sahip olduğumuz haklar yeterli değil, ha olanlar da tehlikede....en büyük nankörlüktür bence bu şimdiye kadar yapılmış herşeye kadınlara dair...gün gelir köyler de eğitliir, şehirliler de....böyle saçma ayrımlarla vakit kaybetmemek, asla tanımamak lazım..erkekler neden bu kadar birbirne sövmez, kendileriyle sorunları yoktur, da kadınları birbirne kırdırır malzeme yaparlar...ha şimdi burda da gördüm çok da aklı selim olanları varmış, onları dışarda tutuyorum...biz kendimiz ikinci sınıf olduğunuzu ya da bizi o şekle sokmak isteyen eylemleri kabullenirsek, daha da binerler tepemize...uyanmak uyandırmak lazım...
4 Haziran 2007 19:35
öcüüüüü
gidilir köylere de eğitim de verilir emin ol oradaki insanlar öğrenmeye daha açlar..birileri ömürleri boyunca onlara yapma dedikler için bişeyleri yapmamışlar..emin ol oradaki kızlar da okumak istiyoo ama babaları babalarından onu görnüş bunu görmüş filan..nasıl yıllarca kadınların çalışması bıle uygun görülmezken şimdi çok normal karşılanıyooo köylere de gidip eğitim verilip oradaki kızlarda okutulur..
4 Haziran 2007 19:35
__seyduna__
köyde yaşayan war mı aranızda
4 Haziran 2007 19:36
nebİlee
aynı seyduna gibi geçmişlerinden öle görmüşlerr ama egitilebilirler...
öcüüüüü demis ki:
gidilir köylere de eğitim de verilir emin ol oradaki insanlar öğrenmeye daha açlar..birileri ömürleri boyunca onlara yapma dedikler için bişeyleri yapmamışlar..emin ol oradaki kızlar da okumak istiyoo ama babaları babalarından onu görnüş bunu görmüş filan..nasıl yıllarca kadınların çalışması bıle uygun görülmezken şimdi çok normal karşılanıyooo köylere de gidip eğitim verilip oradaki kızlarda okutulur..
4 Haziran 2007 19:37
öcüüüüü
köyde yaşamadım ama biliyorum..bilmesemde ben mesela bir öğretmen adayıyım istediğim tek şey doğuya gidip bu kafaların değişmesinde etkili olmak...
sence tersi bı durum olsa HADİ KIZLAR OKULA kampanyası niye yapılsın allah aşkına
4 Haziran 2007 19:38
__seyduna__
hiç köye giden war mı
pera
ya vaktiniz harcamayın kızlar ya, birilerinin çıkarları o yöndedir de görmüyodur gözünün önündekini....mesela bi örnek vereyim, nazlı ılıcak ...kendisi de pek bilgilidir, pek görgülüdür ama üstüne yoktur kadınları daha da zayıflatacak görüşlere yakın durmakta,kadınların üzerinden politika yapmakta...
14 Haziran 2007 19:38
pera
var ben köylüyüm...
nebİlee
ben küçük bi şehirde büyüdüm... ve yaz aylarında köyde de kaldığım oldu varmı?
__seyduna__ demis ki:
köyde yaşayan war mı aranızda
4 Haziran 2007 19:39
]alman[
ülkemizde cahil insan cok napalım :S
4 Haziran 2007 19:39
séçil
evet benim babam köy çocugu..
ama eğitimli ve benimde eğitimimiçin daha da yükselemem için elinden geleni yapar yaptıda..
bu cevap yeterli sanırım __seyduna__
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11754
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.