ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
**Neden Hep Eğlenilecek Kız Var ; Evlenmek İsteyen Kız Mı yok...!!!
3~ 444 gün
nebİlee
senin karşına cıkmamış...
soulreaver demis ki:
Evlenilecek Kız Bulup ; Eğlenmek İstiyorum...*
*Kaşar Aramıyorum...
**Neden Hep Eğlenilecek Kız Var ; Evlenmek İsteyen Kız Mı yok...!!!
~ 444 gün
arethusa
vala erkekler açısından bakıorum ben olaya şu dk..
ve haklılar da... isteklerini karşılayabilecek kız buluolar şimdi oh ne ala..
ama iş evlenmeye gelince -erkekler o zamana kadar hem heveslerini almış oluo hem de daha mantıklı düşünmeye başlıo- gidip mantıklı bi hatun bulup basıyo nikahı..
1~ 444 gün
__seyduna__
ya ben yazarken kimse kusura bakmasın dedim ama gerçekler bunlar we kimsede inkar edemez
şekeyy pancayııı=) demis ki:
madem bööle ayrım yapıyosun o zaman niye eğleniyosun elin kızıylaa bakiimmm ???
1~ 444 gün
__seyduna__
cahil olduğumu nerden çıkardın ki beni bu düşünceye iten bazı kızların hareketleri ve bulunduğumuz zamanın pis ortamı dikkat edersen ewlenilecek kızda war dedim
some marshmelow demis ki:
evet bu tip cahil erkekler yüzünden hala bu kavramlar var (!)
1~ 444 gün
nebİlee
bizler nasıl her haltı yemiş erkeklere laf etmiyor onları evlenecek sınıfına koyabiliyorsak, onların da böyle bi ayrımı yapmaya hakkı yoktur.
biz kendimizi ve hemcinslerimizi savunmazsak her şeyi derler.
1~ 444 gün
sofistika
bence cok doğru bi laf alkişlamak lazim söyleyeni ayrica kizlar eğlenilecek grubundanmi yoksa evlenilecek grubundanmi olduklarinin farkindadirlar....
1~ 444 gün
nebİlee
ama sonuçta hepsi evlenirler değilmi....
sofistika demis ki:
bence cok doğru bi laf alkişlamak lazim söyleyeni ayrica kizlar eğlenilecek grubundanmi yoksa evlenilecek grubundanmi olduklarinin farkindadirlar....
~ 444 gün
seraphic
toplumların medeni seviyeye ulaşma süreci aşamasında bi engel bu kanımca...batıda bu tarz bişey yaşanmıyor her ne kadar türklüğümüzle gurur duysak övünsekte hatalarımızdan biri de bu durum...insanları sınıflandırmak özellikle bölesine önemli bi hususta...evlenilcek kız?eğlenilcek kız?şaka gibi...
yazık valla önemli olan birliktelikte aşktan sevgiden öte anlaşabilmek olmalı,yanyana geldiğinde iki çift kelam edebiliyor musun?bunların konuşulması gerekirken evlenilcek kız eğlenlcek kız diye ayrılıyoruz?ne bu manavdan kavun mu seçiyosun?
hey güzelim milletim insanlarım ne zaman akıllancaksın??
~ 444 gün
nebİlee
@__seyduna__
farkındaysan ama o pis ortamın içinde SENDE varsın... tek bayanlara suçu yüklemeye hakkın yok. o zaman o ortamda bulunma..
~ 444 gün
__seyduna__
malesef içinde bulunduğumuz ortamdan dolayı erkekler yaparsa suç olmuyo bunun sebebide biz deiliz ne yazık ki bizden öncekiler çünkü insanlarımızın kafasına böööle yerleşmiş böööle gider
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11754
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!