| |
şekeyy pancayııı=)
|
ayy ben bişii daa söölemek istiiimm ben uyurken yüz üstü ve ayaklarım leylek gibi havada uyuyom ama çok rahat oluyor yauw ciddenn =)
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
arethusa
|
vala şarkı fln sölüorum öle uyuyorum..ablamla aynı odada kaldıımız için onunla muhabbet edioruz çou zaman...hele şu günlerde ikimiz de hayallerle yaşadıımız için konuşa konuşa uyuyoruz =)
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
şekeyy pancayııı=)
|
ayy ne güsel yaa bisimkiler ewlendii ben tek başıma uyuoommm hepp :'((((
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
doktor
|
sallanarak uyumak neyse de bir de sallanarak ders anlatanlar ve ders çalışanlar var, onlar ne oluyor? (uyumanın bilimsel açıklaması var)
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
nebİlee
|
bu bilimsel açıklamayı bisle paylaşsan da bizde sendromumuz neymiş öğrensek :))
doktor demis ki:
sallanarak uyumak neyse de bir de sallanarak ders anlatanlar ve ders çalışanlar var, onlar ne oluyor? (uyumanın bilimsel açıklaması var)
|
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
fransua
|
ayran icince geliyo bana :)
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
nebİlee
|
işte o psikolojik bi durum.
yoğurdun uyku kalitesini artırdığı dogru ama bu bir bardak ayranla olmuyor. büyük miktarda yoğurt tüketmen gerekiyor. 2-3 kg kadar :))
fransua demis ki:
|
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
ertu '
|
bnm bir arkadasim war istanbulda 1 kasik yogurt yada yogurt urunu yesin , 15 dk ya bayiliyor cocuk , oyle esneyip de uyumuyor direk bayiliyor...
fransua demis ki:
|
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
^unforgiven^
|
some marshmelow bence sen bilinç altında annenin seni ayağında salladığı günleri unutamamışsın..salllanmadan uyuyamadığına göre..
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
nebİlee
|
onun bence yoğurda falan alerjisi var..
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
nebİlee
|
bende öyle düşünüyorum :))
^unforgiven^ demis ki:
some marshmelow bence sen bilinç altında annenin seni ayağında salladığı günleri unutamamışsın..salllanmadan uyuyamadığına göre..
|
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
séçil
|
kujum marsmelowum:)
bende sallanarak uyuyanlardanım bilion:):)kujucum bunlar anlamaz bisi ya sallanarak uyumak gibisi varmı?:)
|
|
1 ~ 461 gün
|
|
| |
séçil
|
tavsiye ederim mışıl mışşıl uyunuyo:)
|
|
1 ~ 461 gün
|
|
| |
séçil
|
serappaa bise manyak gözüyle baktı bu konuda ama napalım hep normalmı olcees demı:)
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
nebİlee
|
|
|
~ 461 gün
|