evet ve de normal bişi bu. parmağını emerek uyuyan bile wardır şu yaşta :D
4 Haziran 2007 15:26
pasaklı kontes
ben de bi ara yapıyodum, evet işe yarıyor. bebekler nası uyuyosa işte, beynimiz falan uyuşuyor heralde.. (tamamen tahmin:)) ama bilimsel açıklaması vardır mutlaka.
yeri gelmişken, bebeklerini sallayarak uyutan bilinçsiz anneleri kınıyorum. serseme dönüyo yavrucaklar, okuduğum bi yazıda tehlikeli olduğu yazıyodu.
4 Haziran 2007 15:26
şekeyy pancayııı=)
heeee aynen yaaa yeğenim bana hep oyun oynayalım die yalwarır ben de ona tamam ama kuaförcülüüükk die yalwarırım o daa ama teyze hep sen müşteri oluyosun dioooo ben dee ee işin zewki orda zaten yoksa ne onucam senle diommmm nihahahhahhhaha :DD
4 Haziran 2007 15:28
nebİlee
evet benm bi arkadaşımın oda arkadaşı da göbeği ile oynayarak uyuyor...
bu çok daha vahim durumda benden bence...
4 Haziran 2007 15:28
şekeyy pancayııı=)
ama benim küçüklüğümden kalma bir alışkanlık yani sallanma nerden kalmış bilmiyom ama saç okşama baya küçüklükten.ben lise 2 deyken bile annemin saçlarımı okşadıını bilirim hatta dün de akşam anneme yalwardım anne 10 dk noooooluuuuurrr dieeee =P =) çoook güsell oluyo ama yaaa ciddennn :))
4 Haziran 2007 15:30
şekeyy pancayııı=)
göbek miii eywaaaahhhhh =)
.mabel.
bunlar hep bastırılmış dürtülerimiz (death drive) sırtın okşanması ya da kendini sallayarak uyuma hep rahatlamayla sonuçlanıyor, uykusu geliyor insanın. parmak emme, tenimize dokunulması,göbeğe dokunma fln..
soulreaver
Sallanan İnsan Mı Bence Alakası Yok...**
**Uykusu Gelen İnsan Mı Bence İlişkisi Yok...*
*Bir İnsan Uykusu Gelirse Uyur İster Amuda Kalkarak , İster uzanarak...Yeterki Ayakta Uyumasın...(Mallaşmasın...)
4 Haziran 2007 15:32
şekeyy pancayııı=)
bastırılmış dürtü müüü?? nası beauw ?
nebİlee
o zaman:
ohhh beeee sonunda içimdekii bastırılmışş dürtülerimi ortaya çıkarrttımmmmm oohhhhhhhh beeee......
bendis_betü(l)
sırtın oksanması ben de de oluyor :) senden geçti bana da geçen sene :ss
.mabel.
yani misal, eğer parmak emiyorsan anne sütünden mahrum kaldığın için, sallanarak uyutuyorsan kendini çocukluğunda en çok öyle uyutulduğun için, ben sırtım okşandıkça pısar uyurum .. öyle yani, ölü bastırılmış bişiler
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11753
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.