ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ben de göz kapaklarımı tamamen kapatamam uyurken.. Yani gözüm yarı açık uyuyorum desem ürkütücü mü bilmem ama :)
4 Haziran 2007 15:17
nebİlee
pardon tam uykuya dalmadan önce,,,
uyudktan sonra hala sallanmaya dvm edip etmediğimi bilmiorum...
boomerang ¹³ demis ki:
insanın uyurken uykusunun gelmesi?..
4 Haziran 2007 15:18
nebİlee
oley yalnız değilim...
saç okşatma konusunda da sana katılıyorum tamamen..
hatta sırf zevk olsun die küçük kuzenlerimle hep kuaförcülük oynarım..
o yusden beni çok severler...
şekeyy pancayııı=) demis ki:
ayy aynen bendeee mutlaka sallanmam gerekir ya da birisine saçlarımı okşattırırım yoksa imkansız uyuyamıyorum yaa :SSS
4 Haziran 2007 15:20
bonaventure
insan olan kendini sallayarak nasıl uyur sorusu fiziksel olarak açıklanmaması lazım.
4 Haziran 2007 15:20
seraphic
dün gece yaşadım beşik gibi sallanıyodu yatak =)
insan bi garip oluyo değişik bi psikoloji bu insanlardaki...arkadaşın deyip katlanıyosun bağrına basıyosun yapcak bişey yok uyuyamasan da :Pp
4 Haziran 2007 15:22
bendis_betü(l)
ben ayakta uyuyabiliyorum, bu daha büyük bi sorun.
4 Haziran 2007 15:22
nebİlee
bence ben ve benim gibi insanlar bebeklik dönemimde çok sallayarak uyutulduğumuz için şu an da bilinç altımıza yerleşmiş bir davranış olarak bunu sergiliyoruz....
bence bu durumun bilimsel açıklaması bu..
4 Haziran 2007 15:24
pasaklı kontes
ben de bi ara yapıyodum, evet işe yarıyor. bebekler nası uyuyosa işte, beynimiz falan uyuşuyor heralde.. (tamamen tahmin:)) ama bilimsel açıklaması vardır mutlaka.
yeri gelmişken, bebeklerini sallayarak uyutan bilinçsiz anneleri kınıyorum. serseme dönüyo yavrucaklar, okuduğum bi yazıda tehlikeli olduğu yazıyodu.
4 Haziran 2007 15:26
nebİlee
evet benm bi arkadaşımın oda arkadaşı da göbeği ile oynayarak uyuyor...
bu çok daha vahim durumda benden bence...
4 Haziran 2007 15:28
soulreaver
Sallanan İnsan Mı Bence Alakası Yok...**
**Uykusu Gelen İnsan Mı Bence İlişkisi Yok...*
*Bir İnsan Uykusu Gelirse Uyur İster Amuda Kalkarak , İster uzanarak...Yeterki Ayakta Uyumasın...(Mallaşmasın...)
4 Haziran 2007 15:32
nebİlee
o zaman:
ohhh beeee sonunda içimdekii bastırılmışş dürtülerimi ortaya çıkarrttımmmmm oohhhhhhhh beeee......
bendis_betü(l)
sırtın oksanması ben de de oluyor :) senden geçti bana da geçen sene :ss
arethusa
konuşarak uyuyorum been =))
4 Haziran 2007 15:36
nebİlee
ne konuşuyorsun peki???
arethusa demis ki:
konuşarak uyuyorum been =))
4 Haziran 2007 15:36
nebİlee
sonuçta hepimiz uyuyabiliyoruz bi şekilde anormal olan yok =))
4 Haziran 2007 15:40
arethusa
vala şarkı fln sölüorum öle uyuyorum..ablamla aynı odada kaldıımız için onunla muhabbet edioruz çou zaman...hele şu günlerde ikimiz de hayallerle yaşadıımız için konuşa konuşa uyuyoruz =)
4 Haziran 2007 15:43
doktor
sallanarak uyumak neyse de bir de sallanarak ders anlatanlar ve ders çalışanlar var, onlar ne oluyor? (uyumanın bilimsel açıklaması var)
4 Haziran 2007 16:01
nebİlee
bu bilimsel açıklamayı bisle paylaşsan da bizde sendromumuz neymiş öğrensek :))
doktor demis ki:
sallanarak uyumak neyse de bir de sallanarak ders anlatanlar ve ders çalışanlar var, onlar ne oluyor? (uyumanın bilimsel açıklaması var)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11753
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!