ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Kinsey - let's talk about sex

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 17

childrenofmen
childrenofmen
filmde dr kinsey amfide ders veriyor. kızı öğrencilerden birine soruyor,
-İnsan vücudunda iki katından daha fazla büyüyebilen organ hangisidir?
-Böyle bir soruyu bana herkesin içinde nasıl sorabilirsiniz?
-Küçük hanım sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu organ göz bebeğidir.

Gerçekten harika bir film!!
3 Haziran 2007 20:18   mesajın adresini al  

wimax
wimax
baya önce sinemada seyretmiştim bu filmi.

Abartmışlar ya doktorun karısı doktorun haberi olarak bi arkdaşıyla yatıyo felan abartı tam amerikan toplumluk bi film. yanlış hatırlıyorsam düzeltin. toplumu bağnazlıktan kurtarmak evet her toplumun ihtiyacı vardır bi dönem fakat belirttiğim aşırılıklar olmadan.
3 Haziran 2007 21:26   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
iyi de doktorun savunduğu şey zaten çok eşliliğin doğada var olduğu ve bunun da toplum tarafından kabullenilmesi, doğal gözükmesi gerektiği

sen kendi bakış açınla saçma buluyorsun, fakat doktorun savunduklarına göre bakarsan adam tabii ki karısının başkasıyla yatmasına bir şey demeyecek

wimax demis ki:

baya önce sinemada seyretmiştim bu filmi.

Abartmışlar ya doktorun karısı doktorun haberi olarak bi arkdaşıyla yatıyo felan abartı tam amerikan toplumluk bi film. yanlış hatırlıyorsam düzeltin. toplumu bağnazlıktan kurtarmak evet her toplumun ihtiyacı vardır bi dönem fakat belirttiğim aşırılıklar olmadan.

4 Haziran 2007 01:39   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Filmi biraz önce izledim,bana göre süper bir araştırma..Cinsellik hakkında ne kadar karşı cinsler arasında yönelim varsa bir o kadar da değişik türde ilişkinin olduğunu kanıtlayan belgesel tadında bir film..

Adam yıllarca her şeyden(hatta karısından bile:P) fedakarlık edip oturup araştırmıştır..Takdire şayandır..İzlenilesidir..imdb puanı da 7.3/10.0 idir..

Ayrıca şu yoruma da sonuna kadar katılmaktayım:

benim ilgimi çekti çünkü filmde amerikanın bağnaz yılları anlatılıyor ve günümüzün türkiyesi gibi sanki

tabii şimdi şöyle diyenler olacaktır:

amerika ahlaki olarak çökmüş durumda! sence türkiye de böyle mi olsun?

bilmiyorum, bu cinsellik olayının çöküşe, dejenerasyona uğramadan nasıl özgürleştirileceğini bulamadım. belki de insanın doğasında böyle bir şey olduğu için bizim dejenere olarak gördüğümüz şey dejenere değildir, insanın ta kendisidir
10 Ocak 2008 16:52   mesajın adresini al  

*mahkum*
*mahkum*
.
10 Ocak 2008 22:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 17

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008