ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > fransaya haddini bildirmek gerek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 97 - 108

armand
armand

boykot etkili bişey..güzel demişsinde bu biraz vatandaşın elinde deil. yani belli bi çerçeveden sonrasına senin benim gücüm yetmiyo.. ordu arabalarını renaultdan alıyosa neyapacaksın?? en basiti ben megane kullanıyorum mesela.. şimdi ben nasıl satıp bokot edicem benimde maddi olanaklarım tedbirlerim olması gerekiyo deilmi?? yani demek istediğim bunu devlet ayarlamalı... artık türkiyeye renault sokmasınlar ya da nebiliyim marketlerde fransız mallarının satılmasını engellesinler.

*elfida* demis ki:

en ii tepki ekonomik yönden onların ürünlerine boykot koymaktır bunu da bireyler yapacktır.sen ben biz siz frnsız malına kendi irademizle boykot koyacagız..belli dernek ve kuruluşlardan yasal boykotu beklemeksizin kişisel olarak hareketlenmelerle sindirmek tepkiyi göstermek mümkündür..frnsızın arabasına kıçımızı koymyacagız mesela, fransızın parfümünü sıkmayacaksın..sacına boyasını, eline ojesini sürmeyeceksin ki fransız malı satan firmalarda akıllansın zarar da olup..yoksa baska türlü akıllanmazlarrr..

11 Haziran 2007 16:31   mesajın adresini al  

armand
armand
BİDE DİYOKİ;
benim derdim türk insanıyla deil sadece türkiyenin avrupa birliğine katılmasıyla.. bu nasıl bir mantık?? ben gerçekten anlayamadım yani dalga geçmiyorum şuanda harbi anlamadım bilen varsa anlatsın bi. yani derdin bizle deilse neden bizim girmemizi istemiyosun? lavuk yaa
11 Haziran 2007 16:34   mesajın adresini al  

yalnız
yalnız
Renault'nun Türk ortağı Şanı Yüce Askerimizdir...

Ve ben Fransız mallarını değil Fransa'da lobiyi beceremeyen koskoca .....cikleri boykot ediyorum...

armand demis ki:

BİDE DİYOKİ;
benim derdim türk insanıyla deil sadece türkiyenin avrupa birliğine katılmasıyla.. bu nasıl bir mantık?? ben gerçekten anlayamadım yani dalga geçmiyorum şuanda harbi anlamadım bilen varsa anlatsın bi. yani derdin bizle deilse neden bizim girmemizi istemiyosun? lavuk yaa

11 Haziran 2007 16:39   mesajın adresini al  

alper
alper
Cok garip hem Avrupali Cagdas Laik olmak icin calisiyoruz,sonrada kalkip herseylerini aynen yapmak istedigimiz,yasam biciminden tut sosyal haytimizdaki kanunlara kadar herseyiyle onlara benzemeye ugastigimiz bir ülkeye kiziyoruz,cok acayip bi celiski,celiskiler yumagi,kizmaya hakkimiz yok,asil kizmamiz gereken kendimiziz,Türk Milletinin Damarlarinda Dolasan yanlis kandan kurtulmasi gerekiyor,aksi takdirde adamlar bizi daha cok asaglar.Avrupalinin gözünde Türkiye ve Türkler Köklerinden kopmus herseyiyle özenti,hic bir orjnalligi kalmayan hic bir medeniyet birikimini bu güne tasiyamiyan bir kalabaliktan baska hic bisey degildir,hal böyle iken onlardan saygi beklemek aptalliktir.
11 Haziran 2007 17:03   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
Türkiye Cumhuriyeti devletiyle, Türk halkıyla değil demek istemiş. haklılık payı var biraz, yasaları gecirmekle iş bitmiyo uygulamak lazım

armand demis ki:

BİDE DİYOKİ;

11 Haziran 2007 17:13   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®

alper demis ki:

Cok garip hem Avrupali Cagdas Laik olmak icin calisiyoruz,sonrada kalkip herseylerini aynen yapmak istedigimiz,yasam biciminden tut sosyal haytimizdaki kanunlara kadar herseyiyle onlara benzemeye ugastigimiz bir ülkeye kiziyoruz,cok acayip bi celiski,celiskiler yumagi,kizmaya hakkimiz yok,asil kizmamiz gereken kendimiziz,Türk Milletinin Damarlarinda Dolasan yanlis kandan kurtulmasi gerekiyor,aksi takdirde adamlar bizi daha cok asaglar.Avrupalinin gözünde Türkiye ve Türkler Köklerinden kopmus herseyiyle özenti,hic bir orjnalligi kalmayan hic bir medeniyet birikimini bu güne tasiyamiyan bir kalabaliktan baska hic bisey degildir,hal böyle iken onlardan saygi beklemek aptalliktir.

Orta Asya bozkirlarina donup gocebe bi yasam surup Gok Tanriya mi inanalm,Hilafeti ve Padisahlii geri getrp Arap kulturune teslim mi olalim .... ? o zaman mi saygi gorucez,Osmanli'nin son 2 yuzyilini oku istersen ne kadar saygindik :)))komiksin.
simdi sana bir soru,Amerika yeniden kesfedilir mi?cevap belli,o yuzden var olan dunya duzennde cagin en medeni hukuk sistemlerini iktibas etmek ozentilik mi? Ulkeyi dogma ve Arap bilincinden kurtarip insanlara sorgulama bilincini asilamak ....??
Türk Milleti'nin damarlarinda yanlis kan yoktur,Milli gorus vb lerin pesinden suruklenen cemaatci tayfayi bilemem ...
Mevcut kurumlarimz bir cok batili duzenlerle paralel,ancak uygulama da sorun var.Gecmisten kalan rusvet,nepotizm,kronizm vb geleneklerimzi brakmazsak,salt koltuk sevdalisi mantii brakmazsak o zaman ilerleyemeyz iste.Gelecek gecmiste diildir,bunu gormek lazim ... Gecmisten ders cikarilip gelecekte o hatalari yapmamak gerekr....
11 Haziran 2007 17:20   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®
bu arada ark.m seni bilemicem ama biz Türk Milleti olarak aptal diiliz.ne olursa olsun muhattabimza yanlis yapmadiimz surece her zaman saygi bekleriz.
bi ulkenin siyasal ve idari sistemni iktibas etmek ozentilik diil deisimdir,ancak Avrupa da asimile olmus (ya Avrupaya ya da Milli gorus tayfasna) kisiler ozentidr....
11 Haziran 2007 17:25   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
yaşasın fransa !!
11 Haziran 2007 17:31   mesajın adresini al  

yalnız
yalnız
Adieu arkadaşım adieu a Paris...
11 Haziran 2007 17:34   mesajın adresini al  

gıcık kız
gıcık kız
Sarkozy i bence zamanında bi Türk .ikti.
ondan böyle.
13 Haziran 2007 13:26   mesajın adresini al  

yalnız
yalnız
Sarkozy yahudi yaa, doğu avrupadan göç etmişlerden...Rus tv lerindeki israil haberleri, haber değil reklamıdır israilin...
Ighhhhhh
13 Haziran 2007 15:09   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
fransa sonuncu oldu be C Grubunda kupadan elendi. haddini bildirdiler.
28 Haziran 2008 23:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 97 - 108

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008