ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > fransaya haddini bildirmek gerek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

comandante
comandante

&limon& demis ki:

başlığı ben atmadım yahuu...başlık yazının başlığı..

Tamam o zaman her kim attıysa onu tebrik ederim o zaman :))
2 Haziran 2007 23:31   mesajın adresini al  

&limon&
&limon&

benim bi koltuğum olcak ya hem, o zaman bildircem hadlerini, bakma şimdi yaşım tutmuyo=))

ana sayfada yazının linkini de verdim, başlıkla ilgili açıklama da var=)

ha bu arada fırat AKP den önce de böyleydi bu Fransa, şimdi Fransa benle dalga geçmesin diye halk orasını burasını mı açsın...

Fatih in torunu bunlar...açmazlar..kabul etmek ve bu halkla barışmak gerek..

&limon& demis ki:

başlığı ben atmadım yahuu...başlık yazının başlığı..

2 Haziran 2007 23:32   mesajın adresini al  

&limon&
&limon&
beni başlığımla kabul edin

değiştirmedim, uygundu bence..
2 Haziran 2007 23:33   mesajın adresini al  

armin
armin
Laf atma isteğinin oropuçocukluğu hali, burda yazdığım kadar sinilenip kafama takmasamda, gerginlik verici... Manasız...
2 Haziran 2007 23:49   mesajın adresini al  

comandante
comandante
ha bu arada fırat AKP den önce de böyleydi bu Fransa, şimdi Fransa benle dalga geçmesin diye halk orasını burasını mı açsın...

Popülizm ve (moda tabirle) acıtasyon yapıyorsun gökçe :)) Bunlara gerek yok. İkimizde iyi biliyoruz bunu ;)
2 Haziran 2007 23:51   mesajın adresini al  

&limon&
&limon&

gerek var ki yapmışım=) acıyın bana...

neyse geçelim dalgayı ben FATİH in torunuyum!!!

WHAT IS THE MEANING OF ACITASYON, IS IT ACITATION??

işte biz daha dilimizde bazı kelimeleri bulamıyoruz, bilmiyoruz...sorun başörtüsü değil, sorun zihin örtüsü..başörtüsünü Fransa gibi .... kullanır...bu da mı o dediğinden oldu??

comandante demis ki:

Popülizm ve (moda tabirle) acıtasyon yapıyorsun gökçe :)) Bunlara gerek yok. İkimizde iyi biliyoruz bunu ;)

2 Haziran 2007 23:55   mesajın adresini al  

rogerian
rogerian
fransaya.............................................................................................................................................. fazla söze gerek yok
3 Haziran 2007 00:02   mesajın adresini al  

comandante
comandante
işte biz daha dilimizde bazı kelimeleri bulamıyoruz, bilmiyoruz...sorun başörtüsü değil, sorun zihin örtüsü..başörtüsünü Fransa gibi .... kullanır...bu da mı o dediğinden oldu??

Gökçe senin hedefin siyasete atılmaktı dimi . Doğru yoldasın devam et :D Sen bu söylemlerle devam edersen RTE kadar başarılı olursun valla. O da aynı edebiyatı yapıyo zira ;)
 1   3 Haziran 2007 00:06   mesajın adresini al  

ot
ot
ha fransa ha commandante...
 2   3 Haziran 2007 00:08   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
haberin başlığı ayrıca alice o..ben de sakınca görmedim ...hadlerini bilmeleri gerekmekte

hmmm iyi.. başlığı sen yazdın diye düşünüpo şekilde dile getirmiştim..

o zaman: evet başlık çok serserice.. tanerin dediği horozlarımızı kapıştıralım olayına çok uymuş.. sadece kışkırtıcı.. haydi hep beraber sinirlenelim küfredelım tadında..zaten hergun saydıra saydıra haberleri almaya alışık olan bizlerin bir kulağından girsin ötekınden çıksın falan.. herneyse..
3 Haziran 2007 00:14   mesajın adresini al  

comandante
comandante

..ot... demis ki:

ha fransa ha commandante...

Aramızdaki tek benzerlik ikimizinde Türkiye'nin AB üyeliğine sıcak bakmamamız. Fransa aslında karşı çıkarak bize iyilik yapıyor ama bazı aydın görünümlü işbirlikçiler ve mütareke basını illa AB diye tutturdukları ve insanlara bunu empoze ettikleri için farkına varamıyoruz. Türkiye'nin AB'de yeri yoktur ve zaten olmamalıdır.Manda ve himayeye karşı çıkan neslin torunları bugün ortak devletlerin pazarı olmak için yırtınıyorlar. Bu arada anlayana kıssadan hisse.

Bir İngiliz gazeteci ATATÜRK’le bir röportaj yapar ve bir yerinde Mustafa Kemal’e şöyle sorar gazeteci; ”Birleşmiş Milletlere üye olmayı düşünüyor musunuz?” Mustafa Kemal’in cevabı aynen şöyle :

“Şartlarımızı koyarız. Kabullerine bağlı. Biz müracaat etmeyiz üye olmak için. Eğer davet gelirse düşünürüz”. Evet, Birleşmiş Milletler sadece Türkiye’yi davet edebilmek için yasasını değiştirir ve ilk davet edilen ülke olur Mustafa Kemal’in ülkesi
3 Haziran 2007 00:17   mesajın adresini al  

ot
ot
iyi bak iyi. sadece o degil. cok benzerlik var...
3 Haziran 2007 00:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008