| |
cenk_arkan1905
|
Arkadaşlar Pazartesi itibari ile 26 temmuz'a kadar yaz okulu başlıyor malesef:(( ocakta sağlıklı mezun olabilmek için malesef yaz okulundayım.. varmı başka yaz okulu kurbanı?
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
ertu '
|
gecen sene o cehennemi yasadim , bu sene yasayanlara allah kolaylik were...
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
*lokum*
|
bilkentte yaşamasak da her sene yaşadığımız bazı yıllar çok zevkli de geçen ancak biraz da koyan hede...
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
purplepain
|
lokum fazla ipucu yazdın heralde ipucu değil forum lokum :)
*lokum* demis ki:
bilkentte yaşamasak da her sene yaşadığımız bazı yıllar çok zevkli de geçen ancak biraz da koyan hede...
|
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
daydreamer06
|
bende kaldım yaz okuluna java alcam :(....
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
iy@z
|
ben kalmak için geldim tekrar ama maalesef sistemin azizliğine uğradım ve ders alamadım. kotalar doldu. pazartesi de olmazsa bavulu toplayıp dönüyorum !
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
damla
|
ooh harikaa cengo bende kalıorum :) yaaa ne güzel böle çalışkan öğrenciler baksana yazın bile ders:) şaka maka bende uzatmamak için kalıorum...hayırlısı....
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
serojuniyerrr
|
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
iyiniyetli3.kişi
|
valla ben de sırf yaz okulu açılmadığı için 2.dönemden 2 ders için uzattım...şimdi yazın okula gitmek zorunda olan sen mi mağdursun yoksa 2 dersten 1 yıl beklemek zorunda olan ben mi?
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
atalay
|
bende kalıyorum. 1 ders için. eğlenceli olacak gibi.
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
gzm:))))
|
:(((((((((((((((
lanet olsn ne yasıkki kaldık:(((((
hemde gittim aptal gbi 2 ders aldm...dönemde 19 saatti haftada,şimdi 22 saat:(((((((((((((((((((((((((
cıldırmak uzereym:@:@
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
gülin l'angelo
|
ben de kalıorumm lanet calculusdeen :(
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
*lokum*
|
calculus en güzel yaz okulunda geçilio valla, yoksa dönem içi hocalar bırakıp yazın para kazanmak için geçirmiolar :D
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
damla
|
biri calculusmü dedi:D
stu@AMER :P:P:P
|
|
~ 461 gün
|
|
| |
gülin l'angelo
|
görücez bakalım geçio muyuz geçemio muyuz :p ama ümit hoca ii yaa ben ondan 1.yi A- ile geçmiştim :p
|
|
~ 461 gün
|
|
| |