| |
damla
|
|
|
~ 1057 gün
|
|
| |
vulcao
|
|
|
~ 1057 gün
|
|
| |
vulcao
|
Bilkent istanbulda olsaydı felanda falan one yahu :)
İstanbulda Boğaziçi var yeter o :p
ben her okulu sevıyorum Yedtepe favorım:p
|
|
~ 1057 gün
|
|
| |
damla
|
okulumu seviorum dedim sadece:) bilkent ankaraya yakışıo ayrıca bu 1.si,2.si istanbul ayrı yani ankarayla kıyasklanamaz aynı kulvarda deiller.yani ankara memur şehri ve sakin sessiz.kendi halinde kaliteli bi yer.çok ayrı uçlar yok.ama istanbul daha farklı...3.sü bilkenti yaşamayan orda okumayan bilemez hiç bişiiini.sadece ankuvaya gidip oturmak deil havasını solumak da yetmezçççokucaksın,sınıflarında ter döküceksin,dostluklarını tadıp mozartda o güsel snitzelini yiceksinn!!
|
|
~ 1057 gün
|
|
| |
damla
|
bnde bnde bnde sefiorummm okulumu
|
|
~ 1057 gün
|
|
| |
damla
|
hayır dediim şu ki aklınızda bilkentli profili olmasın fiks bi şekilde.yani çou üniversitede bu kapitalist sistemin açık açık görüldüüünü biliorum.ama bilkent öle deil herkes kendi çapında insanlar sivrilmio hiç bi şekilde.sivrilirlersede başka türlü şekilde.mankenler bilmeme kimler yok herkes var ankaradaki eblli bi kalitedeki ve diğerlerinden gelenler...brokratların ve milletvekillerinin yaşadığı bi şehirde olabilecek en güsel okul.eğitimine dicek yok ztn.ama ank üni.,başkent,odtümizde var tabi.ama bilinen şu ki türkiyede adı uluslar arası geçen 3 okul var BOĞAZİÇİ,BİLKENT VE ODTU...SAYGILAR;)
|
|
~ 1057 gün
|
|
| |
damla
|
ee tabe okulumuz bi koç kadr olmasada :( hehehe OLMASINDA ZTNNN
|
|
~ 1057 gün
|
|
| |
damla
|
boğaziçine lafımız yok.eskiden robertken babam mezun olmuş zamanında;)son halini gördüm okunası bi okul.kampüss boğaz olayı harika bence...
|
|
~ 1057 gün
|
|
| |
zeyra
|
bilkentli olmanın ayrıcalığına farkını ve kalitesini BİLKENTLİDEN BAŞKASI ANLAYAMAZ.... ANLATMAYA ÇALIŞMAYIN LÜTFEN!!!
|
|
~ 1056 gün
|
|
| |
damla
|
herkes ayrıcalığının verilen 13 milyardan geldini düşünür ama asılıdna ööle deil...bilindiği gibi buraya gelebilmek bi özellik aslında.çok yüksek puanlrla alıo,böleme geçmek bi okdara zor,cope sınavını duymayan yoktur herelade,hocalarından bahsetmeme gerek yok ztn..dediğim gibi istanbulla kıyaslamayın.farklı kulvardalar ama bilkent mezunuyum demekde ayrı bişi.bunu kimse inkar edemez...saygilar.zehraciiim öpüorum seni kocaman,görüşelim bi ara:):)
|
|
~ 1056 gün
|
|
| |
zeyra
|
dedim ya anlatılmaz diye anlatsamda anlamazsın zaten
|
|
~ 1056 gün
|
|
| |
damla
|
sizinle mezun oldukdan sora iş hayatında karşılaşmak isterim ama biliyorumki mümkün deil :)
|
|
~ 1056 gün
|
|
| |
zeyra
|
seviyelerimiz bile tutmuyor ben bunu bildiğim için efor harcamıyorum anlatmam gerekenlere anlatırım sana afiyet olsun iyi akşamlar
|
|
~ 1056 gün
|
|
| |
damla
|
damla süperdi:):):):)hahahaha.ya bakın anlatmöaya çalışmıcam evet haklısın zehracım ama şimdi BOĞAZİÇİ ile ilgili yorumlarımı düşüncelerimi yazdım tekrarlıyım hatta!!!
***türkiye denince uluslar arası bazda,akla 3 üniveriste gelio(sıraları önemli deil!!!)
-boğaziçi
-bilkent
-odtu
sevgiler saygılar.
bu arada afiet olsun bak o dediin şarap bencede harika ve kullanıorum bendee:):):):)
bak bi bilkentli olarak farkolı bi kişilik segiliorum dimi."selection" istemiorum,köpek öldüren yeter;)
|
|
~ 1056 gün
|
|
| |
zeyra
|
önce bi ayıl istersen adım zehra
|
|
~ 1056 gün