ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > yakın arkadaşın vefat etmesi
kankardes arkadas vefat
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bigbang
bigbang

1 Haziran 2007 15:55   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
ağlamadım. sanırım henüz ağlamadım. ağlarsam eğer kendime değil ona yediremezmişim gibi geliyor. ben değil o ağlayacakmış gibi oluyorum göz yaşlarımı hissettiğim ilk anda. kafamı tavana kaldırıyorum. göz yaşlarımı içeriden en geride tutabilmek için. birkaç dakika sonra yine gelecekler ama “o zaman da aynı yöntemi denerim” diyorum kendi kendime. şu gün herkes cumhurbaşkanlığı seçimini konuşuyor. laikliği, ülke rejimini konuşuyor. siyaseti konuşuyor. belki beni bu ruh haline itmeseydi o, ben de bu konuşulanları konuşacaktım. ama bu konuşulanların hiçbiri umurumda değil. ondan başka bir şeyi düşünemiyorum. çocukluğum aklıma geliyor. arkamda oturdu beş yıl boyunca. teneffüs zili çaldığı anda sınıftan hızlıca çıkıp koşmaya başlardık. okulun en son duvarına kadar yarışırdık. hızlı koşmama rağmen hiç o duvara elimi ilk ben değdiremedim. hep ömer kazanırdı. kaleciydi. bense golcü. ne zaman topu eline alsa gözü beni arardı. ben sahanın neresindeysem topu o noktaya atardı. onun tek pasıyla o kadar çok gol attım ki. o gollerin hepsini bir bir kalemle çizebilirim şuan. o kadar net hatırlıyorum. bir de yeşim vardı. 12 yaşındaydık. iki apartman yanımızda otururdu yeşim. güzeldi. gözleri yeşildi. ikimiz de hoşlandık yeşim’den. ama ben geri çektim kendimi. o seviyordu çünkü. seviyordu falan diyorum da şimdi idrak ediyorum o duyguların esasında ne anlama geldiğini. sadece kardeşim üzülmesin diye vazgeçtim yeşim’den. ama ne zaman yeşim’i görsem içim bir tuhaf olurdu. attım içerilerde bir yerlere bu duyguyu. ömer benim canımdı. yeşim üç beş ay, ömer bir ömür boyu yanımda olacaktı. biraz tombul bir herifti. pembe yanaklı. sevilesi bir çocuktu yani. babası yoktu. bırakıp gitmişti sanırım onları. ilkokul bittikten sonra üzüldüm. ama and.lisesinin ilk günü yine aynı sınıfta olduğumuzu görünce sevinçten havalara fırladım. . bir yıl sonra taşınmak zorunda kaldılar. mecburen zar zor görüşebiliyorduk. ve sonra koptuk. hayata daldık. kaç sefer karşılaştık. bu karşılaşmalarda sürekli kahkahalarla gülerdik çocukluğumuzu yad ederken. o yad edişler bile bir anı olarak kaldı. ..o geride kaldı
1 Haziran 2007 15:55   mesajın adresini al  

zabazingo
zabazingo
başın sağolsun...
1 Haziran 2007 16:05   mesajın adresini al  

under a violet moon
under a violet moon
başın sağolsunn!!
1 Haziran 2007 16:12   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
başın sağolsun>>>
1 Haziran 2007 16:23   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
hayatt öyle birşeyki yenı insanları cıkarır karsımıza,zamanla kafa yapısı uyarsa arkadas olur o arkadaslık paylasım olunca ve guven olusunca dostluga donusur o dost ınsanın zor zamanında yanında olan kişidir karsılık beklemez belkı bır hatırlanma yeter,kolay degıl dostlukların olusması olusuncada bırakılmaması.butun bunlar yıllar gerektirir belkı 10 belkı 15 ve daha fazla,gidince o diğer yarın senı anlayan o diğer yarın neden dersın neden diye,cevap aslında bellıdır bır gun herkes ölümü tadacaktır taki zaman sorunu bızı neden demeye iter belki.basın saolsun tekrardan.
1 Haziran 2007 16:26   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
basın sağolsun.hayattakı en yakın arkdaslar hıcbır zmn unutulmuyor ıcınde hep bır acı olarak kalıyor allah sabır versın.
1 Haziran 2007 16:28   mesajın adresini al  

frnz
frnz
başın sağolsun
kabullenilmesi en zor ölümlerden biri olsa gerek bu
Allah sabır versinnn
1 Haziran 2007 16:30   mesajın adresini al  

0doğa6
0doğa6
başın sağolsun
Allah geride kalanlara sabır versin.
1 Haziran 2007 16:37   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa
başın sağolsun,mekanı cennet olsun...
1 Haziran 2007 16:39   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
yaşadığımdan beri beni ne kadar değiştirdiğini ara ara düşünüp hatırladığım bir felaket..

allah sabır versin dostum.
1 Haziran 2007 16:42   mesajın adresini al  

tek aşk beşiktaş
tek aşk beşiktaş
Bugün çok zor , çok kötü bir gün gerçekten... Sevdiklerimizden neden ayrılmak zorundayızdır k i :'(

Başın sağolsun...
1 Haziran 2007 16:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008