anladım da mal falan demedim ki sana oraya yazmışın ?kimseye küfür etmem edeni de sevmem...İnancım da kimseyi ilgilendirmez...
11 Haziran 2007 19:42
ot
baskalarinin inanci seni ilgilendiriyor ama. inandiklari sey icin, onlari yasadiklari icin orumcek kafalilar demeyi biliyorsun???
bozacı demis ki:
anladım da mal falan demedim ki sana oraya yazmışın ?kimseye küfür etmem edeni de sevmem...İnancım da kimseyi ilgilendirmez...
1 Haziran 2007 19:44
**bozacı**
teşşekkür ederim OTcuğum...
11 Haziran 2007 19:45
keskintürk
sorgula mantıkla sorgulamadan inanıosun gibi olmuşda ondan o kelimeyi kullandım ki bence sorgulamayan adam maldır....
bozacı demis ki:
1 Haziran 2007 19:45
**bozacı**
demokrat kullanmam ya sorgulamak da olaydan olaya değişir,hani din olayı sorgulanamaz dogmatiktir bence sorgulanması gerek ama bunu belirtmek istedim sadece de hemen örümcek kafalı olduk iyi mi?
11 Haziran 2007 19:47
ot
obur insanlar da namaz kıldıklari icin orumcek kafalı oldu. bu iyi mi?
bozacı demis ki:
demokrat kullanmam ya sorgulamak da olaydan olaya değişir,hani din olayı sorgulanamaz dogmatiktir bence sorgulanması gerek ama bunu belirtmek istedim sadece de hemen örümcek kafalı oldu iyi mi?
1 Haziran 2007 19:48
**bozacı**
Ben kimsenn inancına da karışmam arkadaşım ama benm vergilerimle kurulan okulda eğitim yerine namaz olursa o zaman karışırım ki dikkat ettysen camide namaz kılanlara en ufak lafım olmamıştır,bayram namazlarına da giderim yeri gelir,yeri gelir adabımla içmesini de bilirim...Anlayacağın yobaz değilim su kantinde sölenecek en son lafı bana söledin takdir ettm seni :))))
11 Haziran 2007 19:50
**bozacı**
alttakşni oku arkadasım hemen atlamayalım:)
1 Haziran 2007 19:52
ot
bravo.
al sana yurdum muslumani. bir de kalkıp boburlene boburlene anlatıyorsun ya bunlari helal olsun. yeri gelir bayram namazina gidermis. daha ne yapsin bu arkadasımız. hem de bakın yeri gelir icmesini de bilirmis bu arkadasımız. hem dindar hem modern. daha ne olsun.
abi namaz baska icki baska ya. karistirmayalim bunlari. onun yeri baska onun yeri baska dimi:))
bozacı demis ki:
Ben kimsenn inancına da karışmam arkadaşım ama benm vergilerimle kurulan okulda eğitim yerine namaz olursa o zaman karışırım ki dikkat ettysen camide namaz kılanlara en ufak lafım olmamıştır,bayram namazlarına da giderim yeri gelir,yeri gelir adabımla içmesini de bilirim...Anlayacağın yobaz değilim su kantinde sölenecek en son lafı bana söledin takdir ettm seni :))))
1 Haziran 2007 19:53
**bozacı**
Tamam ben de onu dedm aksini nasıl anladın?
11 Haziran 2007 19:54
keskintürk
sorgulanmalıdır ki inandığına adam gibi inanabilesin...mesela bence cennete gitmek için iyilik yapmak sahtekarlıktır ama aynı zamanda okulda namazını kılmak isteyen mescit gibi yerde namazını ders saatleri dışında kılabilsin.sölemek isteediğimiz tamamiyle bu din ve vicdan özgürlüğü =laiklik di mi ama?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11669
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.