ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Lisede Namaz
oeh namaz lise
Sayfalar: 1  2  3  4  5  28  29  30  31  32  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

boorish
boorish
http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/6617458.asp?gid=171

boku mu çıktı ne..

kolejde uyuşturucu partisini anımsattı. http://www.ortakantin.com/forum/8490
~ 465 gün   mesajın adresini al  

purplepain
purplepain
hakikaten bu gençlik nereye gidiyor?
liselerin hali içler acısı ortası yok
kimisi uyuşturucu batağında kimisi de böyle ibadetin bile tabiri caizse bokunu çıkarmış durumda
sonumuz hayrolsun...
 3   ~ 465 gün   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
ınsanların beyınlerıonı yıkıyorlar bee

ıtın sapıgın baska ısı yok yenı gelen nesılı somurcekler akk
 1   ~ 465 gün   mesajın adresini al  

fransua
fransua
uyuz oluyorum sunlara orumcek kafalilar

bad religion
bad religion
90'lı yılların başlarında ankara fen lisesi'nde de mescit haline getirilmiş bir mekan bulunmaktaymış.. hatta bizim öğrenciliğimiz sırasında bile olması gerektiğini savunan hocalar mevcuttu..

boomerang ¹³
boomerang ¹³
eğer okulda mescid olması sorunsa, okuldan kaçıp camiye gitse o zaman kimse bişey demiyecek miydi yani.insanların dinlerini seçme ve yaşama özgürlüğü var.ne mutlu ki o genç insanlar hem eğitimlerine devam ederek hem de bu özgürlüklerini yaşamak istemişler.şu at gözlüklerini çıkarın.

haberin altındaki bir yorum.. lan bende at gözlüğü varsa sen de ejjeksin.. katırımız müjdeler olsun demek istiyorum..
 16   ~ 465 gün   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
yapmayın ya memleket nereye gidiyor.okulda namaz ne demek.bu gün namaz kılan yarın kibrit suyu çalar memlektin köküne.bi de toplu halde kılıyorlarmış utanmadan.resmen çember oluşturup çeteleşme hareketi.kızcağıza yazık olmuş.namaza başlamış hayatı kaymış.gayri ondan bişey olmaz.halbu ki ne gereği vardı namazın , bale yapsaydı keşke.gerekmez bi şey zaten.kılmayıversinler canım.sanki farz.sanki Allahın emri.iyice bokunu çıkarmışlar dediğiniz gibi.

yuh bunu haber yapana.dini zorunluluğunu yerine getiren insanın akıbetinden endişe duyan zihniyetin Allah müstehakını versin.yapın böyle haberleri , ondan sonrada deyin memlekette din sömürüsü var , din siyasete alet ediliyor , ama niye böyle oliyi ki.
 2   ~ 465 gün   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
satanistler okulda kedi kessin..

hristiyan arkadaşlar arkadan 2. sıradaki isa'nın bacaklarına mumları diksin..

museviler askılıkların orayı ağlama duvarı ilan etsin..

müslümanlar tam ortaya minare diksin..

sonra da beni çağırında sırayla beyinlerinize vereyim..
 13   ~ 465 gün   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
boorish demis ki:

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/6617458.asp?gid=171

boku mu çıktı ne..

kolejde uyuşturucu partisini anımsattı. http://www.ortakantin.com/forum/8490

ayrıca bu ne demek.namaz kılmakla , uyuşturucu partsi vermek nasıl aynı kefeye konur.nasıl birbirini çağrıştırır.

pera
pera
yaw kim istiyosa kılsın namaz...burda kınanan namaz kılmaları değil ki ya da toplu halde kılmaları da değil...bu insanlar ders saaterinde gidip okulda toplu beyin yıkama operasyonlarına katılıyolar...aslına bakarsanız haberin başlığı yanlış atılmış...sanki insanların namaz kılınmasına karşı oldukları gibi bi izlenim yaratabiliyo...bu kimi takıyyecilerin ekmeğine yağ sürüyo...yaw siz dinsizliği istiyosunuz,insanların ibadetlerine karışamazsınız,işte bu laikler bizim dinimize karışıyo,ibadet özgürlüğümüz yok edilsin istiyolar diye naralar atmalarına fırsat veriyo...örümcek kafalar aslında pek çakallar, dikkatli olmak lazım, çok güzel kendilerine yontuyolar, zeytinyağı vazifesi görüyolar....böyle birşey eğitim öğretim yeri olan bi yerde hele ders saatlerinde yapılamaz olay budur...bi devlet kurumunun laikliğe çok daha fazla bağlı olması lazım...ama yok hani yokmuş ya kadrolaşma hepsi bu yüzden patlıyo bu haberlerin...yıllardır bu beyin yıkama faaliyetleri var, yurtlarda,dersanelerde,abilerin ablaların naptığı belli..ama kimse bulaşmıyo bu femcilere yokmuş gibi davranıyo,nasılsa hepsinin kökü de bir amacı da...
 2   ~ 465 gün   mesajın adresini al  

purplepain
purplepain
ayrıca bu ne demek.namaz kılmakla , uyuşturucu partsi vermek nasıl aynı kefeye konur.nasıl birbirini çağrıştırır.

bende de aynı tepkiyi yarattı burda tabii ki 2 sini aynı kefeye koymuyoruz
bizim burda aynı kefeye koyduğumuz sadece lisede meydana gelen aşırı uçluluk bu saçma sapan olaylar...
herşeyin yeri zamanı var
 7   ~ 465 gün   mesajın adresini al  

tek aşk beşiktaş
tek aşk beşiktaş
Kendi oturduğum semtte böyle bişiyin olduğunu duymak tan çok üzüldüm ... Eğitim öğretim adı altındaki bir kurumda bu durum çok anlamsız. Dini kurumlarımız var, evlerimizi var namaz kılmak için. Öğrencilerin bu şekilde kafalarının karıştırılması, ve bu kurumlarda asıl amacın dışında hareket edilmesi gerçekten çok saçma. Kimse namaz kılınmasın diyemez, kişilerin kendi isteği, düşüncesidir ve doğaldır tabiki. Ama yeri okullarımız değildir. Bu kafa ile gidersek bu ülke için yapacak bişiyimiz kalmayacak maalesef.

boomerang ¹³
boomerang ¹³

okulda herhangi bir dini ibadet gerçekleştirilemez.. okulda mebin belirlediği giyim kuşam dışında herhangi bir kıyafet giyilemez..

bunlar ulus devletin getirileridir.. herhangi bir şekilde bir kişiye hak tanırsan diğeri de bu hakkı isteyecektir.. bunların heleki giyim kuşamın din ile uzaktan yakından alakası yoktur.. zira bere ile sınıfta da duramazsınız, kot pantolon da giyemezsiniz.. bir kişi başı örtülü derse girerse, diğeri de ben de mini etekle giricem der.. belirli bir standart oluşturulur herkes buna uyar.. özgürlük kelimesinin boku çıkartılmamalıdır..

pera demis ki:

yaw kim istiyosa kılsın namaz...burda kınanan namaz kılmaları değil ki ya da toplu halde kılmaları da değil...bu insanlar ders saaterinde gidip okulda toplu beyin yıkama operasyonlarına katılıyolar...aslına bakarsanız haberin başlığı yanlış atılmış...sanki insanların namaz kılınmasına karşı oldukları gibi bi izlenim yaratabiliyo...bu kimi takıyyecilerin ekmeğine yağ sürüyo...yaw siz dinsizliği istiyosunuz,insanların ibadetlerine karışamazsınız,işte bu laikler bizim dinimize karışıyo,ibadet özgürlüğümüz yok edilsin istiyolar diye naralar atmalarına fırsat veriyo...örümcek kafalar aslında pek çakallar, dikkatli olmak lazım, çok güzel kendilerine yontuyolar, zeytinyağı vazifesi görüyolar....böyle birşey eğitim öğretim yeri olan bi yerde hele ders saatlerinde yapılamaz olay budur...bi devlet kurumunun laikliğe çok daha fazla bağlı olması lazım...ama yok hani yokmuş ya kadrolaşma hepsi bu yüzden patlıyo bu haberlerin...yıllardır bu beyin yıkama faaliyetleri var, yurtlarda,dersanelerde,abilerin ablaların naptığı belli..ama kimse bulaşmıyo bu femcilere yokmuş gibi davranıyo,nasılsa hepsinin kökü de bir amacı da...

6   ~ 465 gün   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
açıklama için teşekkür ederim şimdi anladım.namaza başlayan insanın beyni yıkanmış olur diyorsun sen.zaten namaz 45-50 yaşından sonra farz olur.genç adama yakışmaz.hoş durmaz üzerinde.

isteyen kılsın diyorsun.iyi güzel hoş diyorsunda kılması için yer ve zaman göstermiyorsun.ha kılma demişsin ha yer göstermemiş zaman vermemişsin.ne farkı var.

laiklikle ne alakası var.namaz kılanlar laikliğe aykırı fiil mi icraa ediyorlar.

bilmeyenler için açıklayayım namaz belli vakitler arasında kılınır.o vakit aralığında kılınmayan namazdan kişi mesuldur.hemen kaza edersin canım gibi bir yaklaşım segileyen arkadaşlar olacak.o yüzden ana da açıklık getirelim.kaza çok zor durumlarda başvurulması gereken bir yoldur.adı üztünde kaza.isteyerek bilerek olmaz.örnek:muharebe anında dahi ordu ikiye bölünür bir kısmı namaz kılar diğeri savaşır.sonra gruplar yerdeğiştirir.anlayacağınız hayat memet meselesinden evvel gelir.

boomerang ¹³
boomerang ¹³
ek olarak; zaten dinine bağlı çoğu arkadaşım öğretmenlerden izin alarak cuma namazlarını kılmaya gidiyorlardı.. öğretmenler birey olarak bunlara izin verebilirler ama bu okulda olmaz..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  28  29  30  31  32  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008