ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > yapabildiğiniz yemekler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

dnz
dnz
ben yapamom valla
31 Mayıs 2007 00:39   mesajın adresini al  

comandante
comandante

dnz demis ki:

ben yapamom valla

Yazık yaa yiğit aç kalacak desene :D
31 Mayıs 2007 00:57   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
yemek yapmak da yemek yemek de bir sanattır öncelikle diyerek lafa başlıyorum:)

istesem her yemeği yapabilecek kapasiteye sahip görüyorum kendimi:)1. sınıfta yurda baktım ben bea(H):P

mesela taze fasülye..hayatımda hiç yapmadım;ama şu anda oturdum düşündüm ve aklımda yaptım yemeği:)

önce soğanlar kavrulur,salça ilave edilir,mutfağa güzel bir koku yayılır:)daha sonra biraz domates renk katabilir..daha sonra suyu ve tuzu ilave edilerek fasülyemizin temeli inşa edilmiş olur:)kılçıkları ayıklanmış ve pişirilecek boyutlara getirilmiş fasülyeler tencereye boca edilir ve yeterli süre beklendikten sonra aile sofrasında,eş,dost,akraba topluca afiyetle yenilir:)
31 Mayıs 2007 01:17   mesajın adresini al  

çirkin ördek yavrusu
çirkin ördek yavrusu
teorı olarak hepsını bılıorum
ama pratıkte deneme fırsatım pek olmadı da yapılabılıtesı olan seyler dıe dusunuorum...
31 Mayıs 2007 01:22   mesajın adresini al  

çirkin ördek yavrusu
çirkin ördek yavrusu
datttttttt yanlıs cvp
en azından benım tarzıma uymamıs:D

bı kac hata sezınledım sıralamada:d

aslan67 demis ki:

istesem her yemeği yapabilecek kapasiteye sahip görüyorum kendimi:)1. sınıfta yurda baktım ben bea(H):P

mesela taze fasülye..hayatımda hiç yapmadım;ama şu anda oturdum düşündüm ve aklımda yaptım yemeği:)

önce soğanlar kavrulur,salça ilave edilir,mutfağa güzel bir koku yayılır:)daha sonra biraz domates renk katabilir..daha sonra suyu ve tuzu ilave edilerek fasülyemizin temeli inşa edilmiş olur:)kılçıkları ayıklanmış ve pişirilecek boyutlara getirilmiş fasülyeler tencereye boca edilir ve yeterli süre beklendikten sonra aile sofrasında,eş,dost,akraba topluca afiyetle yenilir:)

31 Mayıs 2007 01:23   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®

1 gün önce başla sen ona anca pişer:)

aslan67 demis ki:

31 Mayıs 2007 01:25   mesajın adresini al  

sprue
sprue
capy paste ile yapılmıyo.
31 Mayıs 2007 01:26   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
tmm çok yemek yapamıyorum kabul ediyorum ama çok güzel tatlı yaparım..her çeşit var bende=)
31 Mayıs 2007 01:50   mesajın adresini al  

monotonlukmaratonu
monotonlukmaratonu
tmm işte diorumm ben yapıorumm hade gel istee:))

ßµ®ãk demis ki:

ne dıcem bılmıyorum ortakantın kızları feci hamarat cıktı,acıklıyorum ılk yaprak sarması yapanla evlenıcem :D tabı yapan cıkarsa :P

31 Mayıs 2007 02:05   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
datttttttt yanlıs cvp
en azından benım tarzıma uymamıs:D

bı kac hata sezınledım sıralamada:d

valla dogru anamdan ögrendim:D
31 Mayıs 2007 03:01   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
fırında patatesli tavuk falan da yaparım bak:D

domatesi biberi üstünde:)
31 Mayıs 2007 03:02   mesajın adresini al  

bir tatlı huzur
bir tatlı huzur
çorba.pilav,makarna.türlü.mantı,mantarlı tavuk sote..çiğ köfte.yumurtanın yer türü.patates yemeği,kızartması,
31 Mayıs 2007 05:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008