ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Seni sen olduğun için değil, seninle birlikte olduğumda ben olduğum için seviyorum.
Hiç kimse gözyaşlarını hak etmez, onlara layık olan kişi ise seni ağlatmaz.
Sen istediğinde sana aşık olmaması, sana aşık olmadığı anlamına gelmez.
Gerçek arkadaş, elini tutan, kalbine dokunandır.
Birisine yabancılaşmanın en kötü biçimi yanında oturuyor olup ona hiç bir zaman ulaşamayacağını bilmektir.
Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile! Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin.
Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin, fakat unutma bazıları için sen bir dünyasın.
Zamanı seninle birlikte geçirmeye hazır olmayan biriyle geçirme.
Belki de Tanrı uygun kişiyi tanımandan önce yanlış kişilerle tanışmanı, onu tanıdığında minnettar olman için istedi.
Bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin.
Her zaman seni üzecek birileri olacaktır, yapman gereken insanlara güvenmeye devam etmek, kime iki defa güveneceğine daha fazla dikkat etmektir.
Birini daha iyi tanımadan ve bu kişinin senin kim olduğunu bilmesinden önce kendini daha iyi bir kişiye dönüştür ve kim olduğunu bilerek kendine güven.
Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur.
YAŞANAN HER ŞEYİN BİR SEBEBİ VARDIR
(3) 29 Mayıs 2007 13:15
seraphic
Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile! Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin.
kesinlikle doğru,kendimde çok şahit oldum...
YAŞANAN HER ŞEYİN BİR SEBEBİ VARDIR
evet,hayat bi armağansa,teşekkür etmesini bilmek lazım...tüm bunları hatırlayarak,hatırlatarak...
29 Mayıs 2007 13:22
zıttırı vıddık
terzi kendi söküğünü dikemezmiş hocam demek kolay :)
29 Mayıs 2007 13:31
asi34
yorum yapma yeteneğimi kaybettim YORUMSUZZZ
29 Mayıs 2007 15:45
aslan67
Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur.
Katılıyorum..Hayatı biraz akışına bırakalım..
Ayrıca süper bir yazı..eyvallah..
Bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin.
Keşke her zaman böyle olumlu bakabilsek..
13 Ocak 2008 21:45
sosyetee
hayat herşeye ragmen yaşamaya deger
hayat sewince güzel:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11623
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!