ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Eskişehir iki eylül caddesi üzerinde,çarşı collezyon mağazasının karşısında,tramvay durağının üstünde,170 metrekare,3+1,aidat102 ytl,kira 760 ytl,karanlık oda yok,evde 2 kişi kalıyoruz ve 2 yada 1 kişi daha almak istiyoruz.İlgilenenlere duyurulur...
28 Mayıs 2007 20:45
lithium
sizin kira çokmuş ya.. :s bağlar tarafında 3+1ler 450ye indi:) bence sende evden çık bu taraflara gel:)
28 Mayıs 2007 20:48
denias
:)ev cok guzel ama dedim ya 170 m2 birde 2 senedirr burdayız alıstık biraz,son çare oyle yapcaz sanırım...
28 Mayıs 2007 20:49
feride
hadi ya bzi bağlarda 550 kalıyoruz....bızım sitede boş bir daire var.......:)
28 Mayıs 2007 20:50
denias
nerde tam olarak peki
28 Mayıs 2007 20:50
bir tatlı huzur
uluönder de ssk nın hemen karşısı 3 odası var.bi de barı.içindede 12 -13 senelik 3 tane kankim var ilgilenenlere duyurulur.:))
28 Mayıs 2007 21:31
blam_
ıstanbulda kıralar neden bukadar ucuk yaa özellıkle besıktasta:(
vala bu kıraların kıymetını bılın arkdaslar
28 Mayıs 2007 22:05
bir tatlı huzur
maliye kiralık evleri takibe almış.%15 stopaja tabii olacakmış.kiraya ve kiracıya duyurulur.kiralar açılan banka hesabına yatırılacakmış ve devlet hesaptan kiranın %15 ini kesecek.ama hiç gerçekçi olmaz.nede olsa yeni bi
szöleşmeye bakar.anlayan anladı:))
28 Mayıs 2007 22:15
*lokum*
valla denias ın kaldığı evin kirasını ve aidatını okuduktan sonraki tepkimi sansürsüz yaınlamak istiyorum: Ohaaaaaa, yuhhhhh, neeeeee, yanlış okudum herhalde, yuhhh be kardeşim...
:D valla gerçekler acıdır, helal olsun denias a ne diyim valla... Ben de ev arkadaşı bulcaktım güya, bi de ne göriyim... :)
Kiralar bu kadar uygun hale gelmişken bilemiyorum yani...
28 Mayıs 2007 22:19
lithium
bizim ev şu an 500 , sıfır binaydı ama...
bu arada yukardaki ark. ist.dan şikayet etmiş ama burası eskişehir bilmem farkettin mi:)
hani eski püskü binalara 600-700 milyon paha biçilen sır boklu porşuğu görüyor die bu kadar para istenen bi şehir.. ist.da olsun da esk. dediğin bi açuç şehir?!:)
28 Mayıs 2007 22:31
ivy
ev kiraları düştü iyice ya 720 ye kira mı kaldı çok fena
lithium demis ki:
bizim ev şu an 500 , sıfır binaydı ama...
bu arada yukardaki ark. ist.dan şikayet etmiş ama burası eskişehir bilmem farkettin mi:)
hani eski püskü binalara 600-700 milyon paha biçilen sır boklu porşuğu görüyor die bu kadar para istenen bi şehir.. ist.da olsun da esk. dediğin bi açuç şehir?!:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11605
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.