| |
gregory house
|
üşenmezseniz sevinirim =) cevapları burdan yada fikrinizi herkese duyurmak istemiyorsanız bana kişisel mesaj atarak iletebilirsiniz..
çok saolun..
dolduran herkese benden bi bardak kola..
Coca-Cola’yı seçeceğiniz 3 sıfatla tanımlayınız.
.
Coca-Cola ürünleri ve/veya servisleri hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
Sizce Coca-Cola’nın, rakiplerini de göz önünde bulundurarak, en başarılı ve başarısız olduğu faaliyetleri, yönleri nelerdir?
Coca-Cola’nın tatmin, memnun olmadığınız ürünleri ve/veya servisleri var mı? Varsa, neler?
Coca-Cola’dan beklediğiniz bir yenilik ve/veya girişim var mı?
.
Coca-Cola ürünleri ve/veya servisleri hakkında bilgiyi nerden ediniyorsunuz?
Rakip firmaların ürün ve/veya servisleri hakkında bilgiyi nerden ediniyorsunuz?
Coca-Cola ile aranızdaki iletişimi nasıl yorumlarsınız?
Coca-Cola’nın aktiviteleri/promosyonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeterli mi?
.
Şu ana kadar hiç Coca-Cola’ya ulaşmakta zorluk çektiniz mi?
Sizce Coca-Cola yeteri kadar yaygın mı?
Coca-Cola’nın satışının yapılmadığı ama başka alkolsüz içeceklerin satıldığı bir yer biliyor musunuz?
.
Coca-Cola’nin fiyatları hakkında ne düşünüyosunuz?
Coca-Cola’nın fiyatlarındaki bir artış sizi başka markalara yöneltir mi?
Coca-Cola beklentilerinizi karşılıyor mu?
Coca-Cola sizden aldığı parayı hak ediyor mu?
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
yırtıkconverse
|
coca colaya lanet olsun...
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
kapitalizm denince akla gelen bir numaralı markadır kokakola. Okadar yaygındır ki afrikanın teknolojiden bihaber kabilelerine kadar ulaşmıştır. Hiç durmadan reklam yapar ki böylece herkesin bilinç altına sokar kokakolayı. Ve bizlerde bilinç altımıza yerleşen bu hisle arkadaş toplantısında, sıcak havalarda, pasta börek yerken vs. hadi bişey içelim dediğimizde aklımıza ilk kokakola gelir. İşte bu durumda bu kapitalist markanın büyük bir başarısıdır (kendince tabi).
Ayrıca kokakolaya kafam girsin...
|
|
1 ~ 471 gün
|
|
| |
rock_in_the_hell
|
cococola ıcmıyorum, icmem de
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
lithium
|
bu anket bizim okulda yapılacaktı size mi gönderildi..:)
neyse yardımcı olayım ama dürüst olamicam:p
(diğerlerine nazaran lezzet olarak) kaliteli lezzetli alışılmış
servileri hakkında herhangi bir fikrim yok. yıllardır neyse o! gelişmiyor ama gerilemiyor da..
gençlerin beyninden marka olmayı başarabilmiş bir markadır.(başarılı olarak en fazla bunu söyleyebilirim, çünkü genel olarak başarısız) başarısız olduğu mevzuya hiç girmeyim güncel başlığından çıkar..
turkuaz su sanırım bu firmaya ait iğrenç bir su...
bilgi istemesekte zaten bir şekilde reklam kanalı ile haberimiz oluyor.
hiçbir yeni girişim beklemiyorum.
diğerleri hakkındaki bilgiyi de reklamlardan alıyorum.
colayı zaralı buluyorum ve gereksiz bir alışkanlık olarak görüyorum. aramda su bulamadığımda susuzluğumu giderecek kadar bir ilişki var. içmem, çok aramam da cola olsa da içsem diye.
öğrenci adama promosyon yetmez..:)
zorluk çekmedim zaten bütün piyasayı tek başına elde tutabiliyor yıllardır.
cevabımı az önce verdim sanıyorum bu soruya:)))
evet. eskişehir pino=)
fiyatları normal. yorum yapamıyorum.
yöneltmez
evet
coca cola aldığı parayı hakediyor mu? kiralık katil olarak görevini o paraya rağmen fazlasıyla yapıyor..israil onun sayesinde besleniyor. (sen bu cevabı boş bıraktım say..)
umarım işine yarar..
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
nonexistence
|
anket sonuçlandı heralde :D
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
lithium
|
arkadaşlar.. geçin bu ayakları! başka marka bulabiliyor musunuz içmek için? adamlar piyasayı kuşatmış.. istemesekte içiyoruz, bu böyle! o yüzden mümkünse arkadaşa yardım edin çünkü anket işi cidden zor bir iş.. size burda siyasi propaganda yapın diye sormamış arkadaş.. yardımcı olmaya çalıştığınız sizin gibi bir öğrenci.. ve bu okullar çapında (umarım aynı şeyden bahsediyoruzdur) yapılan bir anket. nefretinizi bir kenara koyun ve bence cevaplayın..
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
rock_in_the_hell
|
kıme neden ayak yapalımkı coco cola icmiyorum bu kadar basit ;)
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
lithium
|
bende içmiyorum.. hatta cola türevi şeylerden hoşlanmadığımdan içmiyorum. hatta ve hatta coca coladan marka olarak tiksiniyorum ama adamlar bu işte maalesef bir numara..
en azından hayatında bir kere bile olsun içmişsindir. ben burda allaah allah saldırın orda bi coca cola yazısı gördümşeklinde cevap verilmesine karşıyım.. demeye çalıştığım buydu..
içmeyenlere lafım yok, ama herkesin en azından bir kere içmiş olduğunu düşünüyorum..
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
rock_in_the_hell
|
bende senın dedıgıne katılıyorum ozellıkle sırf muhalefet olmus olmak ıcın konusanlara da gıcık oluyorum sozum meclısten dsarı . tabıkı ıctım ama son br ıkı yıldır coco cola ıcmıyorum .ama saygı konusunda haklısın saldırılmamalı buna bende karsıyım yapmadım yapmam da zaten.
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
ne ki bu şimdi...
İçmek için bir sürü ayran markası sayabilirim ya da meyvesuyu. Ama amaç polemik yaratmak olmasın. Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya mı bakalım yani. Ayrıca anket yapan okadar çok firma varki, anket yapmak istersen kokakolaya gerek bilekalmaz diyecem ama gene bipolemik yaratmak istemiyorum. Arkadaşımızı kapitalizmin başka yönlerini anlatarak bence daha da yardımcı oluyoruz (her nekadar ihtiyacı var mı bilmesek te). Ayrıca anketin okullar çapında, dünya çapında vs. olması kokakolayı benim gözümde ve çoğu kişinin gözünde meşrulaştırmıyor.
lithium demis ki:
arkadaşlar.. geçin bu ayakları! başka marka bulabiliyor musunuz içmek için? adamlar piyasayı kuşatmış.. istemesekte içiyoruz, bu böyle! o yüzden mümkünse arkadaşa yardım edin çünkü anket işi cidden zor bir iş.. size burda siyasi propaganda yapın diye sormamış arkadaş.. yardımcı olmaya çalıştığınız sizin gibi bir öğrenci.. ve bu okullar çapında (umarım aynı şeyden bahsediyoruzdur) yapılan bir anket. nefretinizi bir kenara koyun ve bence cevaplayın..
|
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
akyyy
|
kolanın alternatifi ayran yada meyve suyu olamaz.
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
:))...abi sen oraya mı takıldın...
akyyy demis ki:
kolanın alternatifi ayran yada meyve suyu olamaz.
|
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
akyyy
|
ya mantık biraz ters geldi bana profilini gezdim savundugun degerlerin çoguna katılıyorum(68 kuşagı.....) ama bu ciddi anlamda bu dedigin et yerine mantar gibi bişey....
|
|
~ 471 gün
|
|
| |
^^^^
|
Coca-Cola’yı seçeceğiniz 3 sıfatla tanımlayınız
lezzetli,beğenilen,herkesin en az 1kere içtiği bir şey
Coca-Cola ürünleri ve/veya servisleri hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
sanırım çok çalışıyolar
Sizce Coca-Cola’nın, rakiplerini de göz önünde bulundurarak, en başarılı ve başarısız olduğu faaliyetleri, yönleri nelerdir?
süper reklam yapıyolar diğerlerine nazaran,okadar bilinç altına yerleşiyoki insanın,bişey içelim dediğimizde aklımıza kola geliyo hep
Coca-Cola’nın tatmin, memnun olmadığınız ürünleri ve/veya servisleri var mı? Varsa, neler?
yok
Coca-Cola’dan beklediğiniz bir yenilik ve/veya girişim var mı?
artık hiçbişey beklemiyorum...
Coca-Cola ürünleri ve/veya servisleri hakkında bilgiyi nerden ediniyorsunuz?
tv,afişler vs
Rakip firmaların ürün ve/veya servisleri hakkında bilgiyi nerden ediniyorsunuz?
tv
Coca-Cola ile aranızdaki iletişimi nasıl yorumlarsınız?
aslında severim ama öyle çok aramam bi kola olsada içsem diye.
Coca-Cola’nın aktiviteleri/promosyonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeterli mi?
fazlasıyla reklam yaptıkları kanaatindeyim
Şu ana kadar hiç Coca-Cola’ya ulaşmakta zorluk çektiniz mi?
hayır
Sizce Coca-Cola yeteri kadar yaygın mı?
fazlaca evet
Coca-Cola’nın satışının yapılmadığı ama başka alkolsüz içeceklerin satıldığı bir yer biliyor musunuz?
evet
Coca-Cola’nin fiyatları hakkında ne düşünüyosunuz?
normal
Coca-Cola’nın fiyatlarındaki bir artış sizi başka markalara yöneltir mi?
bilemiyorum
Coca-Cola beklentilerinizi karşılıyor mu?
evet
Coca-Cola sizden aldığı parayı hak ediyor mu?
aslında hiçbişeyi haketmiyo ama.....
|
|
~ 471 gün
|
|
| |