ben sıkılmıom:) ablamı yada beraber alışverişe cıktığım kız arkadaşlarımı ıktırmışlığım bile vardır o derece:)
9 Ocak 2008 03:10
sui generis
reinforced gattuso® demis ki:
alışverişine göre değişir ;)
di mi mesela girsek bi teknosa'ya falan =) ya da ps oyunları reyonu.. ehehe..
ben en çok acırım acırım, mango önünde oturup bekleşen erkek güruhuna acırım.. içerde olmak bile o durumdan daha iyidir yani =D
9 Ocak 2008 03:32
sphinx®
teknosa değil de...
ne bileyim benim gitmediğim ama benim için yapılan alışverişler..mesela annem bana bişeyler alır çok sevinirim :D
9 Ocak 2008 03:36
sui generis
ohoo o hiç bitmesin isterse, bana ne =D ben de en çok öylesini seviyorum galiba ya.. öğrendiler zaten kaç senedir ne severim ne sevmem.. canım anneannem hiç kötü bi şey alıp gelmez..
9 Ocak 2008 03:44
sphinx®
kıyafet giyip çıkartmaktan da hiç hazetmem mesela :D
sui generis demis ki:
ohoo o hiç bitmesin isterse, bana ne =D ben de en çok öylesini seviyorum galiba ya.. öğrendiler zaten kaç senedir ne severim ne sevmem.. canım anneannem hiç kötü bi şey alıp gelmez..
9 Ocak 2008 04:57
sphinx®
ayrıca teknosa kasaları önünde oluşan hela sırası gibi kuyruklara da tilt olurum...
ben çoook sıkılıyorum yaa ölüyorum sıkıntıdan.
Beni alışverişe götürmeyin lütfeeen.
10 Ağustos 2008 09:53
serc@n
direk hedefe ulaşmam lazım benimde ya 20 yere girip cıkmyı sevmem hiiç birde ben alışveriş yapmıyorsam beni yanında gezdiriyosa biri öff resmen işkence
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11505
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.