ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > erkekler niçin alışveriş yaparken çabuk sıkılırlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

william wallace
william wallace
aslında sıkılmazlar. gereken zaman da yapabilseniz şu alışverişi
24 Mayıs 2007 18:54   mesajın adresini al  

scarlett o'hara
scarlett o'hara
ben nie futbol maçlarından nefret ediosam onnarda aynı sebepten nefret edio sanırsam..:)))
24 Mayıs 2007 19:00   mesajın adresini al  

scarlett o'hara
scarlett o'hara
bikini almaya gidin bakın sıkılıolarmı...:))))))))
 2   24 Mayıs 2007 19:01   mesajın adresini al  

paton
paton
alısveris yaparken sıkılırım cünkü özellilkle yazın dükkanların ici genelde sıcak ve ter kokuyo olur... tanımadıım pek cok insanla bedensel temas kurmak zorunda kalırım ( mesela istedii biseye ulasmak icin asırı gayretli durumda olan 50 yasındaki bıngıl bıngıl bi teyzeyle )... tezgahtarların triplerinden genelde hoslanmam... soyunma kabini önünde beklemeyi sevmem, icinde olmak ise ayrı bi derttir... sürekli bi kapkac ve kavga tehlikesi bulunan ortamlardır... fiziksel acıdan böle sorunları olmayan alıveris mekanlarından cıkarken de cüzdanı nerde tasıyorsanız orda bi hafiflik hissedersiniz... üstelik böle yerler ot bok indirimleriyle sezonda dielim ki 10'a sattıklarını, sezon sonu die salakca bi kavram altında 1'e satarlar...

peki hic eğlenceli bi tarafı yok mudur bu alısverisin yahu? vardır... boş boş oturup sigara içmeyi tercih edio uyuzlar:D eylemini gerceklestirirken, icerdeki çiçeklerin, birbirleriyle nasıl güreştiğini izleyerek cok eğleniriz aslında... böle izlenceler icin de hemcinslerime bi tavsiyem var, izmir alsancaktaki gül sokak mango subesi her sene böle ilkbahar dolaylarında yukarda bahsettiim indirimlerden birini yapar...izlemesi tavsiye olunur....
24 Mayıs 2007 19:05   mesajın adresini al  

auxara
auxara
benim sevgilim benim sevdiğimden daha çok seviyo alışveriş yapmayı.ben sıkılıyorum o zorla devam ettiriyor.
24 Mayıs 2007 19:31   mesajın adresini al  

zabazingo
zabazingo
işte budur...

scarlett o'hara demis ki:

bikini almaya gidin bakın sıkılıolarmı...:))))))))

24 Mayıs 2007 19:41   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
valla beraber alışverişe çıktığım kişinin öyle deli gibi saatlerce gezip dolaşıp her şeye bakması beni de bunaltıyo..
ben bişiyi önceden görüp beğenmişsem alırım..
yoksa 'hadi gidip bi kazak beğeniyim' die çıkmam evden..

hal böle olunca da sevgilim de sıkılmıo benle alışverişe çıkınca ;))
24 Mayıs 2007 20:27   mesajın adresini al  

midman
midman
kendilerine diilde yanındaki hatuna bişe alındığı ve faturayı o ödediği için olmasın
24 Mayıs 2007 20:53   mesajın adresini al  

ggönül
ggönül
bende erkeklerle alısverıste coook sıkılıyorummmm
24 Mayıs 2007 20:56   mesajın adresini al  

lithium
lithium
hak veriorum... çok sıkıcı bi şey! mesela ben çoğu şeyi tek bir mağazaya girer alır çıkarım. çoğu zaman denemem bile, üşenirim!
param yoksa zaten vitrinmiş mağazaymış, hiç işim yok gezemem.. sevmem! alamaycağımı bile bile gezmeye gerek duymam!
24 Mayıs 2007 20:58   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
para erkekten çıkarsa sıkıldım numarasına yatabilir
24 Mayıs 2007 20:59   mesajın adresini al  

privacy
privacy
ben çok sıkılmam aslında.. ordaki satıcı bayan arkadaşlarımızla sohbet ederim zaman geçer nolcak ki =D maksat hatun icin de erkek icin de eglence değil mi =)
24 Mayıs 2007 21:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008