ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > kavak yelleri
daghan kulegec pinhani hele bi gel kanal d dizi kavak yelleri
Sayfalar: 1  2  3  4  5  18  19  20  21  22  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bigbang
bigbang
kanal d de yeni bir dizi başıyor.kavak yelleri.dağhanın bu yeni gençlik dizisi urlada çekiliyor ve yerli dawson s creek olmakla suçlanıyor.
benden dağhan ve ibrahime bi dost kıyağı işte yeni dizimiz pinhani-hele bir gel- bonuslu hem de:
24 Mayıs 2007 11:55   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
denize atlaıkları yer muhteşem bi yerdir.gereksiz ama tatlı bir bilgi olsun:

24 Mayıs 2007 12:01   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
Turk yapimi diziler genellikle sux, avrupa yakasi ve bir kac guzel dizi haric , bole doktorlarmis bilmem neymis fason onlar...

Bu da dawson crek'in yandan yemisi ise ayni sekildedir...
24 Mayıs 2007 13:39   mesajın adresini al  

bir tatlı huzur
bir tatlı huzur
bi dizi fırtımasıdır gidiyor. şu anda 8 kanalda yeni bölümleriyle yayınlanan yerli dizi sayısı 55'i buluyor.bunu da belirtiim.bununla 56 oluyor sanırım.yada daha fazla tam bilemiyecem.mantar gibi çoğalıyorlar.
24 Mayıs 2007 14:39   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila
yaşlı teyzeler karıştırmadan nasıl izliyo bu dizileri anlamıyom..n tane dizi var piyasada alın n+1 olmuş bununla da :D
24 Mayıs 2007 14:56   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
dawson's creek olmakla suçlanmakla kalmasın hatta tıpkısının aynısı.. fragmanında sarışın hatunun arabadan iniş sahnesi bile dawson's creek'te Jen'in kasabaya geliş sahnesiyle aynı..

Bu arada esas kızın adının Aslı olması da pek hoşuma gitti.. zira Joey 'i çok beğenirdim.. ne alakaysa :Pp
24 Mayıs 2007 15:00   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
31 mart perşembe hadi bakalım
25 Mayıs 2007 18:39   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
başroldekiler:
dağhan külegeç, pelin karahan, ibrahim kendereci ve aslı enver
26 Mayıs 2007 20:12   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
ya inanmıyorummmmm.. annemin okulunda çekiliyo dizi.. onun hemen arkasında evimiz vardı.. çok duygulandım ya.. anılarımı yad ediyorum resmen :))
31 Mayıs 2007 20:41   mesajın adresini al  

pera
pera
valla şu an izliyorum doktorlar gibi kötü bi uyarlamam olmamış bence dowson s creek de bokunu çıkarmadan izlerdim onu daha çok küçüktük ama yine de bunda da benzer tadı aldım hatta bizim pacey miz daha tatlı olmuş...:))dowson yine mal..joey tatlı olmuş kız güzel hele yandan kaşını kaldırıp bi bakışı vardı ki direk joey...ama jen i beğenmedim ben onun kadar güzel değil yani, hem de etkşleyici oynamamış..nese şimdi bi reklam arası finaller gelmiş ama kim sallar finali:))))
31 Mayıs 2007 21:27   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
jane değildi adııı jennifer'dı jen.. manyaklar gibi izlerdim ya .. tekrarlarını bile izlerdim :))
31 Mayıs 2007 21:29   mesajın adresini al  

pera
pera
çok pardon jen e fahiş hata şeyetmişim:)))))
31 Mayıs 2007 21:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  18  19  20  21  22  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008