ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
kanal d de yeni bir dizi başıyor.kavak yelleri.dağhanın bu yeni gençlik dizisi urlada çekiliyor ve yerli dawson s creek olmakla suçlanıyor.
benden dağhan ve ibrahime bi dost kıyağı işte yeni dizimiz pinhani-hele bir gel- bonuslu hem de:
~ 470 gün
bigbang
denize atlaıkları yer muhteşem bi yerdir.gereksiz ama tatlı bir bilgi olsun:
~ 470 gün
ertu '
Turk yapimi diziler genellikle sux, avrupa yakasi ve bir kac guzel dizi haric , bole doktorlarmis bilmem neymis fason onlar...
Bu da dawson crek'in yandan yemisi ise ayni sekildedir...
~ 470 gün
bir tatlı huzur
bi dizi fırtımasıdır gidiyor. şu anda 8 kanalda yeni bölümleriyle yayınlanan yerli dizi sayısı 55'i buluyor.bunu da belirtiim.bununla 56 oluyor sanırım.yada daha fazla tam bilemiyecem.mantar gibi çoğalıyorlar.
~ 470 gün
ukerila
yaşlı teyzeler karıştırmadan nasıl izliyo bu dizileri anlamıyom..n tane dizi var piyasada alın n+1 olmuş bununla da :D
~ 470 gün
kucuk bir kiz cocugu
dawson's creek olmakla suçlanmakla kalmasın hatta tıpkısının aynısı.. fragmanında sarışın hatunun arabadan iniş sahnesi bile dawson's creek'te Jen'in kasabaya geliş sahnesiyle aynı..
Bu arada esas kızın adının Aslı olması da pek hoşuma gitti.. zira Joey 'i çok beğenirdim.. ne alakaysa :Pp
~ 470 gün
bigbang
31 mart perşembe hadi bakalım
~ 469 gün
bigbang
başroldekiler:
dağhan külegeç, pelin karahan, ibrahim kendereci ve aslı enver
~ 468 gün
kucuk bir kiz cocugu
ya inanmıyorummmmm.. annemin okulunda çekiliyo dizi.. onun hemen arkasında evimiz vardı.. çok duygulandım ya.. anılarımı yad ediyorum resmen :))
~ 463 gün
pera
valla şu an izliyorum doktorlar gibi kötü bi uyarlamam olmamış bence dowson s creek de bokunu çıkarmadan izlerdim onu daha çok küçüktük ama yine de bunda da benzer tadı aldım hatta bizim pacey miz daha tatlı olmuş...:))dowson yine mal..joey tatlı olmuş kız güzel hele yandan kaşını kaldırıp bi bakışı vardı ki direk joey...ama jen i beğenmedim ben onun kadar güzel değil yani, hem de etkşleyici oynamamış..nese şimdi bi reklam arası finaller gelmiş ama kim sallar finali:))))
~ 463 gün
kucuk bir kiz cocugu
jane değildi adııı jennifer'dı jen.. manyaklar gibi izlerdim ya .. tekrarlarını bile izlerdim :))
~ 463 gün
pera
çok pardon jen e fahiş hata şeyetmişim:)))))
~ 463 gün
pera
yaw cnbc-e iiki varmış dioı insan yawww...manyaklık yaratan bi sürü diziyi tanıdım yaw...married with children, sora without a trace, gilmore girls,las vegas,two guys,a girl and a pizza place, dowson's creek ve de daha hatırlayamadığım da var...
ama ya bu yerli dizilerden çok soğudum hiçbirini beğenmiyorum artık ,ama yukardakilerin de üstünde tutabileceğim benim gelmiş geçmiş en iyi dizi dedğim çemberimde gül oya dır..benim için ötesi yoktur.....
ama bu gece şu kavak yellerini izlerken ben de gittim o günlerime, ulan bok mu vardı geldim 20 yaşına...ben çok eğlenmişim ya şimdi her final döneminde öss yle yarışan n tane sınava giriyoruz hayat mı bu be....işin yoksa psikopat hocalarla uğraş, lisedeki en notu kıt hocaların bile ellerini öpeyim...aşk da o zaman daha güzelmiş, acı da....
~ 463 gün
esra göksel
ben ilk defa bu sene cnbc-e izlemeye başladım...
~ 463 gün
pera
devam et bence,lisedeyken hazırlıkta özellikle hem çok faydasını gördüm ingilizce açısından hem de kaliteli bişiler seyrediyosun..ha bide salak salak reklam araları olmasa tadından yenmez..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11499
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!