ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > utandığınız bi anınızı bizimle paylaşır mısınız?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

&limon&
&limon&
ruin gerçekten çok utanç verici:((( çok üzüldüm, kimse yaşamaz umarım tekrar:(((
23 Mayıs 2007 20:19   mesajın adresini al  

ruin
ruin
evet ya günlerce vicdan azabı çekmiştim..

_limon_ demis ki:

ruin gerçekten çok utanç verici:((( çok üzüldüm, kimse yaşamaz umarım tekrar:(((

23 Mayıs 2007 20:37   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
o kadar çok yemek yemiştim ki
yemkten sonra böle muhabbet olmuştu ve ben gülmekten kusmuştum zaten ağzıma kadar doluydum öle bi rahatladım yani
 1   23 Mayıs 2007 20:46   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ya hocaların kapısını tıklattıktan sora izin beklemeden gireriz kimse de bişi demez çok özel bişi yapıosa! kağıyı kitler .neyse ben de erasmusla ilgili bir eşy sorcaktm bayan bir hocaya, doğum yapmıştı yeni gelmişti bölüme 4 aylık filan bebeği. caldım kapıyı, içeri girdim. kucağında bebek anlamadım. Hoca birden parladı izin beklesene gibisinden:D algılayamadım ama kıpkırmızı oldum cocuğunu emziriomuş ne biliim ben hemen ters yüz geri döndüm soru da güme gitti yaf 2 hafta hocanın yüzüne bakamadım:D
23 Mayıs 2007 20:56   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
öehh be :))))

aynen_kanka demis ki:

o kadar çok yemek yemiştim ki
yemkten sonra böle muhabbet olmuştu ve ben gülmekten kusmuştum zaten ağzıma kadar doluydum öle bi rahatladım yani

23 Mayıs 2007 20:59   mesajın adresini al  

^unforgiven^
^unforgiven^
ortaokulda..böle saçma salak ergenlik muhabbetlerinin yapıldığı dönemde sınıfta bir erkek arkadaşımın yanında şapkanın içinde saklamaya çalıştığım orkidi düşürmüştüm..zamanın getirdiği salak düşünceleri ele alırsak,çok utanç verici bi andı :)) çocukda gülmüştü bana :P
23 Mayıs 2007 21:42   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
bu orkidle rezil olma durumlarını sık sık yaşıyorum..
alışverişte para ödeyecekken cüzdanı çıkardım cüzdanın arasına girmiş orkid..tezgahtar garip garip baktı..

^unforgiven^ demis ki:

ortaokulda..böle saçma salak ergenlik muhabbetlerinin yapıldığı dönemde sınıfta bir erkek arkadaşımın yanında şapkanın içinde saklamaya çalıştığım orkidi düşürmüştüm..zamanın getirdiği salak düşünceleri ele alırsak,çok utanç verici bi andı :)) çocukda gülmüştü bana :P

23 Mayıs 2007 21:59   mesajın adresini al  

^unforgiven^
^unforgiven^
oda iyiymiş..biz toplum olarak alışamadıkm hala orkidin gayet normal bişi olmasına.. :)
23 Mayıs 2007 22:00   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
uykusuz ve bol ickili gecen bir gece
ve sabahin korunde paristen ankaraya ucak
her zamanki gibi Exit cikisindan istedim yerimi biraz genis yerim olsun diye
Nasil daldiysam ucakta, uyumusum.
Birisi omuzuma dokunarak uyandirdi, gozumu actigimda birinin kucagina yatmis ve uyuyordum
utancla uyandim ve kucagina yattigim kisiye baktim, hostesti :)
ohh ne fantezi diyeceksiniz ama isin daha pis tarafi, hostes erkekti
valla cok utandim
 1   23 Mayıs 2007 22:01   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
he hostes bayan olsa utanmayacaktın yani öle mi :D

volkan_ank demis ki:

uykusuz ve bol ickili gecen bir gece
ve sabahin korunde paristen ankaraya ucak
her zamanki gibi Exit cikisindan istedim yerimi biraz genis yerim olsun diye
Nasil daldiysam ucakta, uyumusum.
Birisi omuzuma dokunarak uyandirdi, gozumu actigimda birinin kucagina yatmis ve uyuyordum
utancla uyandim ve kucagina yattigim kisiye baktim, hostesti :)
ohh ne fantezi diyeceksiniz ama isin daha pis tarafi, hostes erkekti
valla cok utandim

2   23 Mayıs 2007 22:03   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
guzel oturttun beni :) ama yok yine utanirdim :) valla, yalan soylemiyorum bak :)
23 Mayıs 2007 22:18   mesajın adresini al  

icon
icon
hayır paylaşımcı bir insan diilim paylasmam..ayrıca rahat bir insanım utandıımı hatırlamıyorum :)
23 Mayıs 2007 22:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008