| |
yanıkekmek
|
kizil sacli kizlar neden daha guzel gorunur
hepimiz boga miyiz?
yoksa su issiz koyde
bir garip
aga miyiz?
|
|
~ 1009 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 1009 gün
|
|
| |
yanıkekmek
|
sununla kesin alakasi var, mavi yemek yememekle, hatta yemekle kesin iliskisi var, la grande bouffe diye link veriyorum bu noktada,
uzerine alan alinir,
tatli yar sacini kizila boyamis,
istiklalde salinir..
|
|
~ 1009 gün
|
|
| |
onurr
|
ewet ewet bende de warr beylerr...
|
|
~ 1009 gün
|
|
| |
yanıkekmek
|
mavi yemek olmuyor iste, ama neden olmuyor, neden mavi birseyi yemiyoruz o icgududen bahsediyorum.
ve neden mavi sacli kiz olmuyor, neden onlari yemiyoruz? pardon onlara karsi romantik duygular beslemiyoruz?
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
alibaş
|
mavi deil de biraz mavinin koyusu da hoş duruyo bea:)
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
zz
|
boyalı kızıllar sevilen kızıl katagorisine girio mu ??
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
alibaş
|
ama gözler lens olmasın...
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
zz
|
en azından ali yakıssın dio kızıla boyatmıs ama bokuma benzemiş kıza vayyy anasınaaa cirkin ama saclar kızıl gene de makbulumdur mu diceksin ha eren :P
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
zz
|
hahahah :) hemen de öle zannedilir karsı bi görus sölenince ki ben karsıt biişiy mi dedim sadece yakısmasa bile kızıl olduu için ayrı bi gözlen mi bakılcak dedim yahuuu :)) yoksa yakısanı var bence de acaip sexy oluolar :P
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
non serviam
|
En ateşliler kızıl saçlılar
Yatakta en ateşli kadınların kızıl saçlılar olduğu saptandı. Kızıl saçlılarda seksin ortalama 25 dakika sürdüğünü saptayan uzmanlar, kumralların 10 dakikada tükendiğini söylediler. (hürriyet)
BELKİ CEVAP TEŞKİL EDER SORUNUZA :p
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
alibaş
|
bi de bunların lacivert olanları var bea....
:P
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
tuna
|
puahahahaaha..
acele çift kızıllı yatak aranıyor!!!
=)))))
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
zz
|
cıkarılan sonuc nedir kendine yakısabilmesi.. !!! sarısın esmer kızıl farketmes dogal yada yapay yakısınca o yuzune vurur zaten ve guzel görunursun ..sexy bişiy olur cıkarsın :P
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |
damla
|
ben hiç sevmem!! gerçek kızılsa evet orjilnal bişi (kelt) ama boyatmışsa bence BASİT..kumrallar buraya oleyy=)
|
|
~ 1008 gün
|
|
| |