ilk başta sevmiştim bu diziyi ama bazı elemanların yetenekleri net değil gibime geldi son bölümünü izlediğimde ya da ben mi anlamadım bilmiyorum
21 Mayıs 2007 19:47
my eraser pişişik
ne aptal dizi ya
21 Mayıs 2007 20:20
penguen
don'T worry newyorkkkkkk :D:D:D:D
21 Mayıs 2007 21:35
ne alaaka
peter da bi numaralar olcak gibi ama bakalım
21 Mayıs 2007 21:40
penguen
heroes deki kisiler birlik olsunlar lost da adada kalan insanlari kurtarsinlar ole elinden ates cikarmakla hawa atilmaz gorunmez oluyoo ucuoo bi insana yarari yok sirf hawa once insan olsunlar bak supermane adam gibi adam ornek alsinlar
21 Mayıs 2007 21:51
boris ivan nikolai
bence 2 bölüm daha var..
21 Mayıs 2007 22:01
üstteki
hepsi ölücek..
21 Mayıs 2007 22:52
idirawas
inşşallhh
flamestrike demis ki:
hepsi ölücek..
21 Mayıs 2007 23:28
*zuzu*
save cheerleader, save the world...:)
flyin man cuvv cuvvv...:)
i am going to save the world...:)
22 Mayıs 2007 00:15
^unforgiven^
şimdi izledim...biraz saçma gelmiş olsada meydandaki,peterla başlayan hironun kılıcı sokmasıyla beni sevince boğan,tam claire gelir şimdi dediğim yerde claire ın gelmesiyle bi daha beni heyecanlandıran ve nathanın göklerden inmesiyle kahkalara boğulduğum Kahraman Savaşları 1 süperdi...
ama nathanlar peter ölmemiştir umarım..bide gebermedi gitti şu sylar >:|
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11426
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.